ADVENT V VARAŽDINU, 11.12.2021

ADVENT V VARAŽDINU, 11.12.2021

Osnovni podatki

Tip potovanja: Skupinsko potovanje
Prevoz: Avtobus
Trajanje: 1 dan
 
Pri minimalnem številu gostov   Cena  
35 25 
30 29 
25 35 

Cena od: 25,00 €

Stanje zaloge: na voljo

Pošlji povpraševanje
 
 
 

Datum potovanja: 11.12.2021

Odhod iz Celja ob 12:00, iz Maribora ob 13:00. Vožnja do čudovitega baročnega Varaždina, ki ga je madžarski kralj Bela III. omenjal v svojih zapisih že leta 1.181. Z lokalnim vodnikom se bomo sprehodili po tej nekdanji hrvaški prestolnici. Katedrala (nekdaj jezuitski samostan in cerkev sv. Marije, rokokojska palača Sermage in Heuzer, mestna hiša,..). Po ogledu boste obiskali adventni sejem na popularnem Korzu , hišo dedka Mraza v Gajevi ulici, Ledena čarovnija na Kapucinskem trgu, pred katedralo boste lahko uživali v nastopih pevskih zborov, številni znani glasbeniki bodo nastopali na uličnih koncertih. Varaždin vas ne bo pustil ravnodušnih. Vrnitev domov v zgodnjih večernih urah.

CENA NA OSEBO:
25 € pri najmanj 35 gostih na avtobusu
29 € pri najmanj 30 gostih na avtobusu
35 € pri najmanj 25 gostih na avtobusu

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, oglede zunanjosti po programu z obveznim lokalnim vodnikom, strokovno vodenje/spremstvo, organizacija potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov.

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev se doplačilo za izvedbo poravna na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda. V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

PRIJAVA IN PLAČILO: Od ponedeljka do petka od 09.00 do 17.00 v poslovalnici GALILEO 3000 d.o.o., Židovska ulica 4A v Mariboru, po elektronski pošti ali na telefon 02 235 05 00. Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino 30% ter morebitno odstopnino. Preostali del zneska je moč poravnati najkasneje 10 dni pred odhodom.

Agencija GALILEO 3000 si skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika pridržuje pravico do spremembe cene. Morebitna odpoved potovanja je usklajena z 902. členom Obligacijskega zakonika (če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo programa).

ODSTOPNINA: odstopnina pomeni zavarovanje morebitne odpovedi v primeru dokumentirane višje sile (bolezen/smrt potnika ali člana ožje družine, tudi v primeru obolelosti za covid19 ali pozitivnega testa pred odhodom).

OBVESTILO: Za potovanje na Hrvaško in obisk predbožičnega sejma je trenutno nujen izpolnjen pogoj PCT (prebolevnik, cepljen ali testiran), kar je na mejah potrebno dokazati z digitalnim potrdilom. Najbolje ga je imeti naloženega v aplikaciji na mobilnem telefonu in tudi natisnjenega.

ČAS ZA PRIJAVO: Do zasedenosti prostih mest. Ta so omejena.

  1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

 

Galerija

 

Priporočamo tudi

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.