02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 
 
 
 

LEPOTE HRVAŠKE ISTRE, 10.10.2020

LEPOTE HRVAŠKE ISTRE, 10.10.2020

Osnovni podatki

Tip potovanja: Skupinsko potovanje
Trajanje: 2 dni
 
Pri minimalnem številu gostov    Cena
30 129
25 143
20 163
15 196

Cena od: 129,00 €

Cena akontacije: 60,00 €

Stanje zaloge: na voljo

Rezervacija mesta
 
 
 

TERMIN POTOVANJA: 10.10. – 11.10.2020

1. DAN: SLOVENIJA – LIVADE – MOTOVUN – GROŽNJAN – OBALA (MA, V)
Odhod avtobusa iz Maribora ob 06.15, iz Ljubljane 0b 07.45. Pot do Buzeta. Pod starim mestom na vrhu griča stoji tudi tradicionalna restavracija, kjer pripravljajo izvrstne istrske dobrote. Čas za malico (ravioli z divjačinskim golažem). Vožnja do kraja Livade, kjer predelujejo tartufe. Videli boste kopijo enega največjih najdenih tartufov kdaj koli na svetu, težkega okoli 1,31 kg. Našla sta ga tukajšnji gostinec Giancarlo Zigante in njegova psička Diana, 2. novembra 1999, nedaleč od Buj, in je uvrščen v znamenito Guinnessovo knjigo rekordov kot do takrat največji najdeni tartuf na svetu. V njihovi prodajalni izdelkov iz tartufov si boste ogledali kratek filmček o tartufih in tudi poskusili nekaj izdelkov iz tartufov. Obisk Motovuna. Mestece na griču kraljuje nad dolino reke Mirne, znano po poletnem filmske festivalu. Nato nas čaka Grožnjan – danes poznan kot »mesto umetnikov«. Med izvajanjem projekta revitalizacije so številne zapuščene hiše preuredili v slikarske ateljeje, galerije in druge objekte namenjene kulturni dejavnosti. Tako se v Grožnjanu nahaja dvajset galerij in umetniških ateljejev, poletna mednarodna filmska šola,... Vožnja na obalo. Nastanitev v hotelu, večerja. Morda še večerni sprehod ob morju? Nočitev.

2. DAN: OBALA – ROVINJ – SLOVENIJA (Z)
Zajtrk. Dopoldan prost. Popoldan si bomo ogledali romantični Rovinj. Čudovito mestece leži od srede 18. st., ko so domačini zasuli ozek kanal med kopnim in otokom, na polotoku. Z obveznim lokalnim vodnikom se bomo sprehodili po starem delu mesta. Ozek prostor je pogojeval gosto grajene hiše, ozke ulice in majhne trge. Posebnost sta dve mestni jedri in značilno grajeni dimniki, cerkev Sv. Evfemije, akvarij, mestna palača, obzidje.... Zaradi teh znamenitostih je bil stari del mesta leta 1963 razglašen za kulturni spomenik. Nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje mesta in morebitno kosilo v kateri od restavracij. V večernih urah bomo odpravili proti domu. Izkušnje bogatijo, torej smo ponovno bogatejši.

OZNAKE OBROKOV NA POTOVANJU: Z – ZAJTRK, MA – MALICA, V – VEČERJA.

CENA:

129 EUR Pri najmanj 30 plačnikih v avtobusu
143 EUR Pri najmanj 25 plačnikih v avtobusu
163 EUR Pri najmanj 20 plačnikih v avtobusu
196 EUR Pri najmanj 15 plačnikih v avtobusu

DOPLAČILO ZA ENOPOSTELJNO SOBO: 24 EUR

POPUST ZA OTROKA DO 7. LETA STAROSTI, KI BIVA V SOBI SKUPAJ S STARŠI IN SPI NA DODATNEM LEŽIŠČU: 20 EUR

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, 1 polpenzion v hotelu 3/4* v dvoposteljnih sobah, malico v konobi v Buzetu, ogled Rovinja z lokalnim vodnikom, vodenje/spremstvo in organizacijo izleta, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov ter posladek ob odhodu.

CENA NE VKLJUČUJE: pijače ob obrokih, morebitnih vstopnin, ki niso navedene v programu.

ODSTOPNINA: zavarovanje morebitne odpovedi v primeru dokumentirane višje sile (bolezen/smrt potnika ali člana ožje družine) znaša 4,64% vrednosti celotnega potovalnega aranžmaja ali minimalno 10,86 EUR.

PRIJAVA: Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino v višini 30% cene potovanja. Preostali del zneska je moč poravnati v mesečnih obrokih do odhoda. Zadnji obrok je potrebno plačati do najkasneje 14 dni pred odhodom.

ČAS ZA PRIJAVO: Do 17. 9. 2020 ali do zasedenosti prostih mest. Ta so omejena.

  1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

  1. Podatki o destinaciji

  1. Podatki o plačilu

  1. Credit Card data

  2. /
  1. Podatki kupca

 

Galerija

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.