02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 
 
 
 

AKTIVNE POČITNICE

PHUKET – OTOK UŽITKA

ODHODA: 22. 2. 2020 in 24. 4. 2020

AKTIVNE POČITNICE PHUKET, 22.2.2020 ALI 24.4.2020

AKTIVNE POČITNICE PHUKET, 22.2.2020 ALI 24.4.2020

Osnovni podatki

Tip potovanja: Skupinsko potovanje
Trajanje: 9 dni
 
Pri minimalnem številu gostov      Cena
20 1.297
15 1.350
10 1.435
PDF Program v .pdf (PDF / 3,00 MB)

Cena od: 1.297,00 €

Cena akontacije: 400,00 €

Stanje zaloge: na voljo

Rezervacija mesta
 
 
 

ODHODA: 22. 2. 2020 in 24. 4. 2020

1. DAN: ODHODNO LETALIŠČE - PHUKET
Zbirališče potnikov na letališču v Zagrebu/Ljubljani. V primeru drugih bližnjih letališč bo organiziran prevoz na letališče. Polet z vmesnim prestopom proti Tajski.

2. DAN: PHUKET
Pristanek na Phuketu, Tajska. Prevoz do hotela. Nastanitev. Prosto za spoznavanje bližnje okolice. Nočitev.

3. DAN: PHUKET (Z)
Prosto jutro za uživanje na plaži, kopanje, sončenje…  v opoldanskih urah se bomo odpravili na popoldansko-večerni izlet. Najprej bomo obiskali največji in najpomembnejši budistični tempelj izmed 29 templjev na Phuketu – Wat Chalong. Vožnja do naslednje znamenitosti. Na poti se bomo ustavili in fotografirali slone. Nato Veliki Buda. 45 m visok sedi na vrhu hriba Nakkerd. Bleščečo belo barvo mu dajejo marmorne obloge, iz njegovega vznožja pa se odpira dih jemajoč pogled na zalive in obalo. Nadaljevanje izleta. Preko hriba Khao Rang se nam bo razprl pogled nad glavnim mestom Phuket Town. Zgodovinsko mini mestno jedro, stenske poslikave, ulična umetnost, kitajsko svetišče Jui Tui, … Ob povratku se bomo ustavili v Patongu, na znameniti ulici Bangla. Ulica razvrata. Ulica zabave in rdečih luči. Prelivajoča se neonska svetloba, bučna glasba, poceni pijača. Povratek v hotel. Nočitev.

4. DAN: PHUKET (Z)
Zajtrk. Prost dan za uživanje na plaži, kopanje, sončenje… Phuket je Poznan po številnih masažnih salonih,… zakaj si ne bi privoščili prijetno sprostitev? Nočitev. Lahko pa se zvečer odločite za ogled nedvomno najbolj poznane predstave na otoku, Simon Cabaret Show (veliko blišča, zelo profesionalna izvedba, vendar atraktivne plesalke niso dekleta…).

5. DAN: PHUKET (Z)
Zajtrk. Prost dan za uživanje na plaži, kopanje, sončenje… Lahko pa se odločimo in se s tuk-tuki odpravimo na imenitno plažo Surin beach. Večeri so tudi zanimiva priložnost, da obiščete eno izmed zanimivih nočnih tržnic. Taksistom pred hotelom naročite, da vas odpeljejo npr. do Bangtao night market. Prava paša za oči in okus… božanska, sveže pripravljena hrana… Tajski pad thai rezanci so nepozabni. Sveži sokovi, sadje, sladice…. Mmmm. Nočitev.

6. DAN: PHUKET (Z)
Z avtobusom se bomo odpravili na poldnevni izlet. Odkrivanje najlepših plaž…. Kata, Kata Noi, Karon,..  Nikakor ne smete pozabiti na kopalke in brisačo! In kremo za sončenje seveda. Vrnitev v hotel. Še malce kopanja? Nočitev.

7. DAN: PHUKET (Z)
Zajtrk. Prost dan za uživanje na plaži, kopanje, sončenje…  Lahko se odločite za celodnevni izlet s hitrimi čolni na znameniti otok Phi Phi. Kopanje na veličastni plaži Maya Bay, obisk Vikingške jame, jame Pileh, zaliva Loh Samui. Možnost snorklanja. Izlet vključuje prevoz do pristanišča iz hotela in piknik kosilo na otoku. Izlet pa predlagamo samo v primeru lepega vremena in mirnega morja. Nočitev.

8. DAN: PHUKET (Z)
Zajtrk. Še zadnji dan. Sobe bo potrebno zapustiti dopoldan, prtljago bomo pustili v posebnem hotelskem prostoru. Do pozno popoldan imate čas, da se še namakate v toplem morju ali hotelskem bazenu. Prevoz na letališče. Zvečer je predviden polet proti odhodnemu letališču.

9. DAN: ZAGREB / LJUBLJANA
Pristanek na letališču Zagreb ali Ljubljana. V primeru drugih bližnjih letališč sledi organiziran transfer do odhodnega mesta. Naše tajske počitnice se bodo končale.

OZNAKE OBROKOV NA POTOVANJU: Z – zajtrk

CENA:
1.297 EUR pri udeležbi najmanj 20 potnikov
1.350 EUR pri udeležbi najmanj 15 potnikov
1.435 EUR pri udeležbi najmanj 10 potnikov

DOPLAČILO ZA ENOPOSTELJNO SOBO: 310 EUR
POPUST ZA OTROKA DO 12. LETA STAROSTI, KI BIVA V SOBI SKUPAJ S STARŠI IN SPI NA DODATNEM LEŽIŠČU: 60 EUR

CENA VKLJUČUJE: povratni letalski prevoz odhodno letališče-Phuket-odhodno letališče v ekonomskem razredu, vse letališke in varnostne pristojbine na omenjenih poletih (v času priprave programa 323 EUR), avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, 2 poldnevna izleta po programu, 6 nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah, spremstvo lokalnega vodnika na ogledih, vodenje/spremstvo v slovenskem jeziku, organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov.

CENA NE VKLJUČUJE: napitnin, ki so na Tajskem pravilo (10 EUR) – plačilo vodniku na poti. Fakultativnih izletov: Phi Phi otok s kosilom, transferjem in hitrim čolnom – 65 EUR, Simon Show Cabare s transferjem – 32 EUR.

VIZA: za slovenske državljane ni potrebna.

ODSTOPNINA: zavarovanje morebitne odpovedi v primeru dokumentirane višje sile (bolezen/smrt potnika ali člana ožje družine) znaša 4,45% od vrednosti potovanja.

PRIJAVA: Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino v višini 400 EUR. Preostali del zneska je moč poravnati v mesečnih obrokih do odhoda. V primeru plačila samo v dveh obrokih znaša prvi obrok 40% cene potovanja. Zadnji obrok je potrebno plačati do najkasneje 14 dni pred odhodom.

ČAS ZA PRIJAVO:  do 15. 10. 2019 (za februarski termin potovanja) in 15. 1. 2020 (za aprilski termin potovanja) - ali do zasedenosti prostih mest. Ta so omejena.

  1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

  1. Podatki o destinaciji

  1. Podatki o plačilu

  1. Credit Card data

  2. /
  1. Podatki kupca

 

Dokumenti

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.