02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 
 
 
 

AKTIVNE POČITNICE

FILIPINI, DAVAO IN POČITEK V PRESTIŽNEM HOTELU 5*

ODHOD: 20. - 29. 2. 2020

AKTIVNE POČITNICE NA FILIPINIH, DAVAO IN POČITEK V PRESTIŽNEM HOTELU 5*, 20. 2. 2020

AKTIVNE POČITNICE NA FILIPINIH, DAVAO IN POČITEK V PRESTIŽNEM HOTELU 5*, 20. 2. 2020

Osnovni podatki

Tip potovanja: Skupinsko potovanje
Trajanje: 10 dni
 
Pri minimalnem številu gostov      Cena
20 1.795
15 1.870
10 1.990

Cena od: 1.795,00 €

Cena akontacije: 500,00 €

Stanje zaloge: na voljo

Rezervacija mesta
 
 
 

ODHOD: 20. - 29. 2. 2020   

1. DAN: ODHODNO LETALIŠČE-FILIPINI
Zbirališče potnikov na letališču v Zagrebu/Ljubljani. V primeru drugih bližnjih letališč bo organiziran prevoz na letališče. Polet z vmesnim prestopom proti Filipinom s Qatar Airways..

2. DAN: DAVAO
Pristanek v Davao, Filipini. Mesto je kulinarična, kulturna in ekonomska prestolnica juga Filipinov. Tudi rojstno mesto predsednika Filipinov. Prevoz do hotela. Nastanitev. Prosto za spoznavanje bližnje okolice. Nočitev.

3. DAN:  DAVAO (Z, K)
Zajtrk. Na poldnevnem izletu bomo spoznali glavne znamenitosti mesta Davao. Obiskali bomo muzej Dabawenyo, postali v Kadayawan vasici in opazovali hišice različnih avtohtonih domačinov – plemen in mavrskih priseljencev. Obiskali bomo največji budistični tempelj v mestu - Lon Wah, malce pa boste lahko tudi “shoppingirali” v centru Aldevinco, kjer ponudjajo velik izbor batika, suvenirjev in biserov. Obiskali bomo tudi vrt orhidej Puentespina, sadno-zelenjavno tržnico, si ogledali pridelavo bonbonov (posebnost -… iz eksotičnega, sicer smrdljivega duriana). Kosilo v  lokalni restavraciji. Prost popoldan.

4. DAN: DAVAO-PARK EDEN (Z, K)
Zajtrk. Popeljali se bomo v pokrajino Malagos, kjer se nahaja filipinski naravni rezervat za zaščito filipinskega orla. Srečali se bomo s tem posebnim orlom, a tudi več endemičnimi vrstami, ki se nahajajo v rezervatu, ki skuša oblikovati naravni habitat orla. Vožnja do vznožja gore Mt. Tomo. Mimo plantaž. Rezervat se namreč nahaja na 40 hektarjih. Gosti se lahko po rezervatu popeljejo z lokalnimi prevoznimi sredstvi. Po izletu si bomo privoščili v vrtu  še bifejsko kosilo. Vrnitev v hotel. Prosto.

5. DAN: DAVAO-OTOK SAMAL (Z, V)
Zajtrk.Zajtrk v hotelu in prost dopoldan. Sledi vožnja v pristanišče, od koder bomo odpluli na otok Samal. Nastanitev v hotelu… v našem prestižnem resortu 5*. Prosto za sončenje in kopanje. Večerja v hotelu.

6. DAN: OTOK SAMAL (Z, V)
Storitev polpenziona. Prosto za počitek, sončenje, kopanje v morju ali bazenu.

7. DAN: OTOK SAMAL (TOLOBO IN KORALE) (Z, V)
Storitev polpenziona. Prosto za morske užitke. Le paziti bo potebno, da vas sonce ne opeče! Možnost fakultativnega izleta z ladjico: TOKLOBO & KORALE… Na tem dvournem izletu boste lahko opazovali morsko bogastvo okoli otoka. Z maskami se bomo spustili v morje in opazovali čudovit koralni svet in in ogromne eksotične školjke v morskem rezervatu.

8. DAN: OTOK SAMAL (Z, V)
Storitev polpenziona. Prost. Za kopanje, sončenje, počitek.

9. DAN: OTOK SAMAL-DAVAO-ODHODNO LETALIŠČE
Zajtrk. Prost dopoldan. Transfer v pristanišče. Prevoz z ladjico v Davao. Prevoz na letališče in zgoden večerni polet proti Dohi.

10. DAN: ODHODNO LETALIŠČE
Pristanek na letališču Zagreb. V primeru drugih bližnjih letališč sledi organiziran transfer do odhodnih mest. Naše filipinske počitnice se bodo končale.

OZNAKE OBROKOV NA POTOVANJU: Z – zajtrk K – kosilo V - večerja

CENA:
1.795 EUR pri udeležbi najmanj 20 potnikov
1.870 EUR pri udeležbi najmanj 15 potnikov
1.990 EUR pri udeležbi najmanj 10 potnikov

DOPLAČILO ZA ENOPOSTELJNO SOBO: 760 EUR
POPUST ZA OTROKA DO 12. LETA STAROSTI, KI BIVA V SOBI SKUPAJ S STARŠI IN SPI NA DODATNEM LEŽIŠČU: 200 EUR

CENA VKLJUČUJE: povratni letalski prevoz odhodno letališče-Davao-odhodno letališče v ekonomskem razredu, vse letališke in varnostne pristojbine na omenjenih poletih (v času priprave programa 302 EUR), avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče z avtobusi za max. 10 ljudi,… le takšni se uporabljajo v Davau, 2 poldnevna izleta po programu, 3 nočitve z zajtrkom v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah v Davau, 4 polpenzione v hotelu 5* v dvoposteljnih sobah “hilltop” rooms/torej v zelenju sredi resorta, 2 kosili na izletih, spremstvo lokalnega vodnika na ogledih, vodenje/spremstvo v slovenskem jeziku, organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov.

CENA NE VKLJUČUJE: napitnin, ki so na Filipinih pravilo (15 EUR) – plačilo vodniku na poti. Fakultativnega izleta: TOLOBO IN KORALE – 30 EUR (vključuje lasijski prevoz iz hotela, okoljevarstvene pristojbine in set za snorklanje), izstopne takse na letališču v Davau pribl. 12 EUR.

PREDVIDENA NASTANITEV NA POČITNIŠKEM DLEU POTOVANJA:
PERL FARM RESORT DAVAO 5* (ocena na booking.com 9,2 odlično)
Počitniški resort se nahaja med obiljem vegetacije in belo peščeno plažo. Poseduje 2 zunanja bazena, restavracijo, bar. Oblikovan in izgrajen je v stari tradiciji izlokalnih materialov. Gostje se lahkoodločijo za masažo v welnessu, odbojko na plaži, vožnjo s kanujem, potapljanje, surfanje, Wi-Fi brezplačen v vseh prostorih. Prijetne sobe, balkoni naših sob gledajo na lepo urejen vrt.

V primeru polnih kapacitet v času našega potovanja bodo gostje nastanjeni v hotelu enake kategorije.

VIZA: za slovenske državljane ni potrebna.

ODSTOPNINA: zavarovanje morebitne odpovedi v primeru dokumentirane višje sile (bolezen/smrt potnika ali člana ožje družine) znaša 4,45% od vrednosti potovanja.

PRIJAVA: Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino v višini 500 EUR. Preostali del zneska je moč poravnati v mesečnih obrokih do odhoda. V primeru plačila samo v dveh obrokih znaša prvi obrok 40% cene potovanja. Zadnji obrok je potrebno plačati do najkasneje 14 dni pred odhodom.

ČAS ZA PRIJAVO:  do 15. 10. 2019 (ali do zasedenosti prostih mest). Ta so omejena.


  1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

  1. Podatki o destinaciji

  1. Podatki o plačilu

  1. Credit Card data

  2. /
  1. Podatki kupca

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.