02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 
 
 
 

SILVESTROVANJE

SKOK V NOVO LETO V TERMAH LAKTAŠI PRI BANJA LUKI

ODHOD: 30. 12. 2019 - 1. 1. 2020

SKOK V NOVO LETO V TERMAH LAKTAŠI PRI BANJA LUKI, 30. 12. 2019

SKOK V NOVO LETO V TERMAH LAKTAŠI PRI BANJA LUKI, 30. 12. 2019

Osnovni podatki

Tip potovanja: Skupinsko potovanje
Trajanje: 3 dni
 
Pri minimalnem številu gostov      Cena
30 230
25 245
20 265
PDF Program v .pdf (PDF / 2,52 MB)

Cena od: 230,00 €

Cena akontacije: 80,00 €

Stanje zaloge: na voljo

Rezervacija mesta
 
 
 

ODHOD: 30. 12. 2019 - 1. 1. 2020

1. DAN: SLOVENIJA–JAJCE–LAKTAŠI (K, V)
Zgoden jutranji odhod. Vožnja do Jajca. Malo, a zgodovinsko zelo pomembno srednjebosansko mestece leži ob rekah Pliva in Vrbas. Seved bomo fotografirali znameniti slap. Jajce je bilo prestolnica srednjeveške bosanske države. V času turške nadvlade postavijo Sahat kulo, Musafishano, Džamijo Esme… V polpretekli zgodovini pa je Jajce zaslovelo zaradi drugega zasedanja AVNOJ-a leta 1943. Sprehodili se boste do Muzeja AVNOJ-a. Ogled dvorane, kjer je potekalo 2. zasedanje AVNOJ-a Organizirano 3 hodno kosilo z vključeno 1 pijačo v domači bosanski restavraciji. Pot boste nadaljevali proti kraju Laktaši pri Banja Luki, kamor boste prispeli v poznih popoldanskih urah. Nastanitev v hotelu Terme Laktaši. Morda malce namakanja v termalnem bazenu? Večerja v hotelu. Nočitev.

2. DAN: LAKTAŠI–BANJA LUKA (Z, K, V)
Zajtrk. Vožnja z avtobusom do Banja Luke. Sledi voden ogled Banja Luke. Sprehodili se boste od pravoslavne saborne crkve Kristusa odrešenika do trdnjave. Nekaj prostega časa za individualne oglede. Organizirano kosilo v čevabdžinici »Kod Muje«. Za kosilo nam bodo postregli s ploščami mešanega mesa na žaru. Vrnitev v hotel. Pripravili se boste na svečano silvestrsko večerjo z glasbo. Morda z obiskom termalnega dela hotela in pokritega bazena? Organiziran glasbeno-zabavni program. Postreženi boste s 6 hodnim menijem in kozarcem penine ob polnoči. Srečno 2020. Nočitev.

3. DAN: LAKTAŠI–SLOVENIJA (Z)
Zajtrk. Po zajtrku se boste odpravili proti domu. Prihod domov v poznih popoldanskih urah.

OZNAKA OBROKOV: Z – ZAJTRK K - KOSILO  V – VEČERJA

Cena:  

230 EUR    Pri najmanj 30 udeležencih na avtobusu
245 EUR    Pri najmanj 25 udeležencih na avtobusu
265 EUR    Pri najmanj 20 udeležencih na avtobusu

Doplačilo za enoposteljno sobo: 30,00 EUR

Popust za otroka do 12. leta starosti, ki biva v sobi skupaj s starši in spi na dodatnem ležišču: 20 EUR

Cena vključuje: prevoz po programu s cestninami, parkirninami, 1 x polpenzion in 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v dvoposteljni sobi, svečana silvestrska večerja, kozarec penine, kosilo v Jajcu, kosilo v Banja Luki, obvezen lokalni vodnik po Banja Luki, vstopnino v muzej AVNOJ-a, zavarovanje, vodenje/spremstvo v slovenskem jeziku, organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov.

Cena ne vključuje: Pijače, kjer ni navedeno, napitnin in osebnih stroškov.

Nekaj o nastanitvi: Hotel San Terme Laktaši 4*:
Hotel San Terme Laktaši stoji v središču mesta Laktaši, 15 km od Banja Luke. Ponuja spa in wellness z brezplačnim dostopom do notranjega bazena s termalno vodo, brezplačen brezžični internet, klimatizirane nastanitvene enote ter restavracijo.
Sobe: stilno opremljene, vključujejo kabelsko LCD-televizijo, kopalnico s prho in sušilcem za lase. Večina ima tudi balkon.
Spa in wellness center nudi termalno kopel, masažno kad, savno,  notranji in zunanji bazen ter fitnes. Naročite lahko tudi različne masaže in druge terapevtske tretmaje

Bivanje v enoposteljni sobi pomeni klasično enoposteljno sobo in ne dvoposteljno sobo, v kateri pač spi en gost. Dvoposteljna soba – uporaba ene osebe ima le kanček nižjo ceno kot dvoposteljna soba, ki jo uporabljata dve osebi!

ODSTOPNINA: zavarovanje morebitne odpovedi v primeru dokumentirane višje sile (bolezen/smrt potnika ali člana ožje družine) znaša 4,45% od vrednosti potovanja ali minimalno 10,95 EUR.

PRIJAVA: Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino v višini 80 EUR. Preostali del zneska je moč poravnati v mesečnih obrokih do odhoda. V primeru plačila samo v dveh obrokih znaša prvi obrok 40% cene potovanja. Zadnji obrok je potrebno plačati do najkasneje 14 dni pred odhodom.

ČAS ZA PRIJAVO: do 15. 9. 2019 ali do zasedenosti prostih mest. Ta so omejena.  1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

  1. Podatki o destinaciji

  1. Podatki o plačilu

  1. Credit Card data

  2. /
  1. Podatki kupca

 

Dokumenti

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.