02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 
 
 
 

AKTIVNE POČITNICE

NA SEJŠELIH

ODHOD: 26. 10. - 2. 11. 2019

AKTIVNE POČITNICE NA SEJŠELIH, 26. 10. 2019

AKTIVNE POČITNICE NA SEJŠELIH, 26. 10. 2019

Osnovni podatki

Tip potovanja: Skupinsko potovanje
Trajanje: 8 dni
 
Pri minimalnem številu gostov      Cena
20 1.630
15 1.750
10 1.855
PDF Program v .pdf (PDF / 3,05 MB)

Cena od: 1.630,00 €

Cena akontacije: 400,00 €

Stanje zaloge: na voljo

Rezervacija mesta
 
 
 

ODHOD: 26. 10. - 2. 11. 2019 

1. DAN: ODHODNO LETALIŠČ-SEJŠELI
Zbirališče potnikov na letališču v Zagrebu/Ljubljani. V primeru drugih bližnjih letališč bo organiziran prevoz na letališče (iz Maribora, Celja, Ljubljane). Polet z vmesnim prestopom proti Afriki.

2. DAN: SEJŠELI
Nadaljevanje poleta proti Sejšelom. Predvidoma opoldanski pristanek na Sejšelih na osrednjem otoku Mahe. Organiziran transfer na severni del otoka do čudovitega zaliva Beau Vallon do hotela Coral Strand**** (na željo možna tudi nastanitev v prestižnem hotelu Savoy*****). Namestitev, čas za prvo spoznavanje okolice in kopanje. Nočitev.

3. DAN: SEJŠELI (Z)
Zajtrk. Prost dan za kopanje, sončenje na plaži, sprehod ob zalivu Beau Vallon, različne aktivnosti po želji. Nočitev v hotelu.

4. DAN: SEJŠELI (Z)
Po zajtrku organiziran izlet z našim vodnikom/spremljevalcem (prevoz z lokalnimi avtobusi) v otoško prestolnico Victoria. Ogled središča mesta z mestno hišo, urnim stolpom, anglikansko in katoliško cerkvijo ter hindujskim templjem. Nekaj prostega časa v vrvežu na tamkajšnji tržnici. Možnost manjših nakupov. Nato bomo krenili peš do urejenega botaničnega vrta z rastlinami, značilnimi za ta del sveta. Posebnost so kokosove palme Coco de Mer in orjaške želve. Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Nočitev v hotelu.

5. DAN: SEJŠELI (KROŽNI IZLET PO OTOKU, PLAŽE) (Z)
Zajtrk in prost dan za kopanje. Možnost celodnevnega fakultativnega krožnega izleta po otoku (do prestolnice Victoria ob vzhodni obali do mesteca Anse Royale, nato na najjužnejši del otoka do čudovite plaže Anse Intendance, postanek ob zahodni obali pri Petite Anse in vrnitev preko nacionalnega parka Morne. Postanki na najlepših otoških plažah in ogled nekaterih znamenitosti ob poti. Vključeno kosilo). Nočitev v hotelu.

6. DAN: SEJŠELI (CELODNEVNI IZLET S HITRIMI LADJAMI NA OTOKA PRASLIN, LA DIQUE) (Z)
Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji je možen fakultativni celodnevni izlet s hitrimi ladjami na otoka Praslin in La Digue (vožnja v pristanišče in plovba na otok Praslin, znan po čudovitih plažah in narodnem parku Valle de Mai z več tisoč kokosovimi palmami. Plovba na otok La Dique, kjer še vedno živijo na tradicionalni način, brez avtomobilov. Kosilo vključeno). Nočitev v hotelu.

7.  DAN: SEJŠELI-EVROPA (Z)
Zajtrk in če bo čas… še prosto za zadnje kopanje. Predvidoma opoldansko slovo od hotela in transfer na letališče. Polet letala proti Evropi z enim prestopanjem.

8.  DAN: ODHODNO LETALIŠČE
Pristanek na letališču Zagreb/Ljubljana. V primeru drugih bližnjih letališč sledi organiziran transfer do odhodnih mest. Naše eksotične počitnice se bodo končale.

OZNAKE OBROKOV NA POTOVANJU: Z – zajtrk

CENA:
1.630 EUR pri udeležbi najmanj 20 potnikov
1.750 EUR pri udeležbi najmanj 15 potnikov
1.855 EUR pri udeležbi najmanj 10 potnikov

DOPLAČILO ZA ENOPOSTELJNO SOBO: 290 EUR
POPUST ZA OTROKA DO 12. LETA STAROSTI, KI BIVA V SOBI SKUPAJ S STARŠI IN SPI NA DODATNEM LEŽIŠČU: 25% (OB RAZPOLOŽLJIVOSTI USTREZNEGA TIPA SOB), ZA OTROKA OD 12. LETA DO 15. LETA: 10%, ZA 3. ODRASLO OSEBO V SOBI NA DODATNEM LEŽIŠČU: 5%

PREDIVDENA NASTANITEV: Hotel CORAL STRAND 4* leži na najboljši lokaciji ob beli peščeni plaži v zalivu Beau Vallon na severnem delu otoka, cca. 30 minut vožnje od letališča. Sobe so klimatizirane, z LCD televizorji, s telefonom, sefom in z balkonom. V hotelu je več restavracij (mednarodna, indijska in azijska kulinarika), coctail bar, trgovina s spominki, zunanji bazen. Poskrbljeno je za dnevno animacijo z različnimi aktivnostmi (pohodi v okolico, telovadba, odbojka na plaži, poslikave obraza ...). Možnost raznih vodnih športov, potapljanja, ribolova, panoramskih poletov s helikopterjem, najema avtomobila ipd. V bližini hotela je več restavracij in manjših trgovin. Pridržujemo si pravico do zamenjave hotela v primeru zasedenosti z drugim hotelom enake ali višje kakovosti v bližini.

CENA VKLJUČUJE: povratni letalski prevoz odhodno letališče-Sejšeli-odhodno letališče v ekonomskem razredu, vse letališke in varnostne pristojbine na omenjenih poletih (v času priprave programa 350 EUR), avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, 1 poldnevni izleta  z lokalnimi avtobusi po programu, vstopnina v botanični vrt, 5 nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah, spremstvo lokalnega vodnika na ogledih, vodenje/spremstvo v slovenskem jeziku, organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov.

CENA NE VKLJUČUJE MOREBITNIH FAKULTATIVNIH OPCIJ:
-    za polpenzion = 150 EUR/osebo (5 večerij)
-    celodnevni izlet po otoku Mahe (vključeno kosilo) = 85 EUR/osebo
-    za celodnevni kombiniran izlet s hitro ladjo na znamenita otoka Praislin in La Dique (vključeno kosilo) =  pribl. 210 EUR/osebo
-    namestitev v bližnjem prestižnem hotelu Savoy 5* (namesto v hotelu Coral Strand) = 330 EUR/osebo v sobi 1/2 TWC (razlika v doplačilu za sobo 1/1 znaša 190 EUR).
-    organiziranega tranferja na letališče

VIZA: za slovenske državljane ni potrebna.

ODSTOPNINA: zavarovanje morebitne odpovedi v primeru dokumentirane višje sile (bolezen/smrt potnika ali člana ožje družine) znaša 4,45% od vrednosti potovanja.

PRIJAVA: Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino v višini 400 EUR. Preostali del zneska je moč poravnati v mesečnih obrokih do odhoda. V primeru plačila samo v dveh obrokih znaša prvi obrok 40% cene potovanja. Zadnji obrok je potrebno plačati do najkasneje 14 dni pred odhodom.

Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista, katerega veljavnost mora biti še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja. V primeru poleta iz Sejšelov nazaj (7. dan) v jutranjih ali dopoldanskih urah, je možen prihod domov še isti dan (cena se zaradi tega ne spremeni).

MOŽNOST INDIVIDUALNIH ODHODOV: možni so tudi samostojni odhodi v terminu po vaši izbiri (izven terminov organiziranih odhodov). Cene v tem primeru že od 1.390 EUR/osebo (vključen letalski polet, 5 x nočitev z zajtrkom v hotelu Coral Strand in transfer iz letališča do hotela).

ČAS ZA PRIJAVO:  do 15. 8. 2019 ali do zasedenosti prostih mest. Ta so omejena.

POSEBNA OZNAKA*: program se izvaja v sodelovanju s partnersko agencijo.

  1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

  1. Podatki o destinaciji

  1. Podatki o plačilu

  1. Credit Card data

  2. /
  1. Podatki kupca

 

Dokumenti

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.