02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 
 
 
 

POTOVANJE

SARAJEVO – AKTIVNI ODDIH V HOTELU 5* IN TERMALNEM KOPALIŠČU

ODHODI: 14.  – 17. 3., 21. 3. – 24. 3., 28.3 . – 31. 3., 4. 4. – 7. 4. in 11. 4. – 14. 4. 2019

SARAJEVO – AKTIVNI ODDIH V HOTELU 5* IN TERMALNEM KOPALIŠČU 14.3.2019

SARAJEVO – AKTIVNI ODDIH V HOTELU 5* IN TERMALNEM KOPALIŠČU 14.3.2019

Osnovni podatki

Tip potovanja: Skupinsko potovanje
Destinacija: Balkan
Oskrba: Polpenzion
Trajanje: 4 dni
 
Pri minimalnem številu gostov      Cena
30 259 
25 279 
20 310 

Cena: 259,00 €

Cena akontacije: 50,00 €

Stanje zaloge: na voljo

Rezervacija mesta
 
 
 

SARAJEVO – AKTIVNI ODDIH V HOTELU 5* IN TERMALNEM KOPALIŠČU

ODHODI:

14. 3. – 17. 3. 2019
21. 3. – 24. 3. 2019
28.3 . – 31. 3. 2019
4. 4. – 7. 4. 2019
11. 4. – 14. 4. 2019

1. DAN: SLOVENIJA – JAJCE – SARAJEVO (V)
Na pot z avtobusom! Iz Maribora. V primeru vsaj 10 gostov od drugod tudi iz Ljubljane in Celja. Jajce. Malo, a zgodovinsko zelo pomembno srednjebosansko mestece leži ob rekah Pliva in Vrbas. V času turške nadvlade postavijo Sahat kulo, Musafishano, Džamijo Esme… V polpretekli zgodovini pa je Jajce zaslovelo zaradi drugega zasedanja AVNOJ-a. Kratek sprehod po mestu. Vožnja do Sarajeva. Nastanitev v hotelu, večerja. Morda fitness, savna, turška kopel, kopanje? Nočitev.

2. DAN: SARAJEVO (Z, V)
Dopoldanski ogled Sarajeva. Z obveznim lokalnim vodnikom si bomo ta dan ogledali mestne znamenitosti. Mestna hiša (Gradska vječnica). Palača iz avstroogrskega obdobja predstavlja nedvomno najbolj opazno in najbolj veličastno stavbo v Sarajevu. Sakralni objekti: Gazi Husrev – begova džamija iz 16. stoletja, Careva džamija ter popolnoma drug svet – katoliška katedrala, stara pravoslavna cerkev, židovska “mahala” s sinagogo. Baščaršija, Morića han, izgrajena v tradicionalnem bosanskem stilu. Hiša je ohranila intimo družinskega bivališča in omogoča vpogled v življenje sokaka. Prosto na Baščaršiji. Vrnitev v hotel. Prost popoldan v termlnem kopališču in spa centru (savne, fitness, turška kopel….)

3. DAN: SARAJEVO (Z, V)
Dopoldanski ogled mesta v spremstvu obveznega lokalnega vodnika. Kratka panoramska vožnja po “aleji snajperista” vse do mestne četrti Marijin Dvor, kjer se nahaja 176 m visoka poslovna stavba AVAZ. Obisk stavbe, od koder se obiskovalcu nudi odlična panoramska slika Sarajeva. V njej se nahaja uprava časopisa Dnevni Avaz. Vožnja do stadiona Koševo ali stadiona „Asim Ferhatović Hase, kjer se je odvijala otvoritvena svečanost olimpijskih iger leta 1984. Le streljaj stran so polja z nešetetimi belimi nagrobniki, ki spominjajo na brezglavo vojno in obleganje Sarajeva, v katerem so izgubili življenje mnogi domačini. Vrnitev v hotel. Prosto popoldan v termalnem kopališču. Večer lahko zaključite v katerem od lokalov nedaleč hotela, kjer se gosti veselijo dolgo v noč.

4. DAN: SARAJEVO - SLOVENIJA (Z)
Prost dopoldan za kopanje v termalnem kopališču. Za vse bolj radovedne pa bomo organizirali izlet na izvor reke Bosne (Vrelo Bosne, ki se nahaja b vznožju gore Igman. Vožnja v Slovenijo, kamor bomo prispeli v večernih urah.

OZNAKA OBROKOV: Z – ZAJTRK, V - VEČERJA


NASTANITEV: HOTEL HILLS CONGRESS & TERMALNI SPA RESORT 5*

Hotel Hills Sarajevo Congress & Thermal Spa Resort je del Termalne riviere Ilidža in se ponaša z velikim kompleksom notranjih ter zunanjih bazenov. Ob tem pa novim welness in spa centrom z bogato vsebino in različnimi oblikami savn in turških kopeli.  Ponuja več restavracij in barov, obsežen otroški klub ter adrenalinski park za otroke in odrasle. Brezplačen WiFi je na voljo v vseh prostorih. Hotel je bil odprt šele pred nekaj leti. Vse sobe so prostorne in sodobno opremljene. Vključujejo klimatsko napravo, satelitsko televizijo z LCD zaslonom, mini bar. Kopalnice: kad ali prha, WC, toaletni pribor, copate in sušilec za lase. Gostje lahko izbirajo med različnimi restavracijami. Termalni kompleks poleg bazenov vključuje tudi spa s savnami, masažnimi kadmi, sobami za masažo in fitnesom. Hotel poseduje tudi izredno velik in odlično opremljen prostor z igrali za otroke.

 


CENA:

259 EUR

Pri najmanj 30 plačnikih v avtobusu

279 EUR

Pri najmanj 25 plačnikih v avtobusu

310 EUR

Pri najmanj 20 plačnikih v avtobusu

- 5% do 15.1.2019

DOPLAČILO ZA BIVANJE V ENOPOSTELJNI SOBI: 40 EUR

POPUST ZA OTROKA DO 12. LETA STAROSTI, KI BIVA V SOBI SKUPAJ S STARŠI IN SPI NA DODATNEM LEŽIŠČU: 40 EUR

 

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, 3 polpenzione v hotelu 5* v dvoposteljnih sobah, neomejeno koriščenje bazena Termalne Riviere Ilidža, koriščenje novega welness & spa centra (rimska soba, tepidarijum, Kambala, masažna steza, Hladna soba, Slana soba, masaža z drobnim ledom, finska savna, bio savna, infrardeča savna, turška kopel), izlete in zunanje oglede po programu, Vstopnino v stolpnico Avaz, vodenje/spremstvo in organizacijo potovanja, lokalno vodenje Sarajeva, posladek pri odhodu, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov.

 

CENA NE VKLJUČUJE: pijače ob obrokih ali drugih morebitnih vstopnin.

 

ODSTOPNINA: zavarovanje morebitne odpovedi v primeru dokumentirane višje sile (bolezen/smrt potnika ali člana ožje družine) znaša 4,45% vrednosti celotnega potovalnega aranžmaja ali minimalno 10,85 EUR.

 

PRIJAVA: Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino v višini 50 EUR. Preostali del zneska je moč poravnati v mesečnih obrokih do odhoda. V primeru plačila samo v dveh obrokih znaša prvi obrok 40% cene potovanja. Zadnji obrok je potrebno plačati do najkasneje 14 dni pred odhodom.

 

ČAS ZA PRIJAVO: do 15.01. 2019 ali do zasedenosti prostih mest. Ta so omejena.

  1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

  1. Podatki o destinaciji

  1. Podatki o plačilu

  1. Credit Card data

  2. /
  1. Podatki kupca

 

Galerija

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.