02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 
 
 
 

POČITOVANJE

TAJSKA Z MINI POČITNICAMI NA OBALI

ODHOD: 22. – 31. 10. 2019

TAJSKA Z MINI POČITNICAMI NA OBALI 22.10.2019

TAJSKA Z MINI POČITNICAMI NA OBALI 22.10.2019

Osnovni podatki

Tip potovanja: Skupinsko potovanje
Destinacija: Azija
Nastanitev: Hotel
Prevoz: Letalo
Trajanje: 10 dni
 
Pri minimalnem številu gostov Cena
25 1.360 
20 1.415 
15 1.490 
10 1.595 
PDF Program v .pdf (PDF / 3,79 MB)

Cena od: 1.360,00 €

Cena akontacije: 500,00 €

Stanje zaloge: na voljo

Rezervacija mesta
 
 
 
ODHOD: 22.10. – 31.10.2019


OZNAKE OBROKOV NA POTOVANJU: Z – zajtrk, K – kosilo, V - večerja


1. DAN: ODHODNO LETALIŠČE-BANGKOK
Zbirališče na odhodnem letališču v Zagrebu/Ljubljani. V primeru poleta z drugega letališča bo organiziran prevoz na letališče. Polet proti destinaciji z vmesnim prestopom.


2. DAN: BANGKOK (V)
Pristanek v Bangkoku. Pričakal nas bo lokalni predstavnik. Krung Thep Maha Nakhon ali na kratko Krung Thep (slovensko Bangkok) je s svojimi približno 8.500.000 prebivalci glavno mesto in največje mesto Tajske. Mesto leži ob bregovih reke Chao Phraya. Ta dan si bomo malce ogledali Siam Paragon (shopping), Chinatown in znameniti tempelj Wat Pathum Wanaram Ratcha Wora Viharn. Nastanitev v hotelu. Večerja v restavraciji.

3. DAN: BANGKOK (Z, K)
Celodnevno potepanje po tajski prestolnici. Veličasten dan, veličastni ogledi. Velika palača predstavlja glavno rezidenco siamskih kraljev od leta 1782. Tempelj smaragdnega Bude. Budistični tempelj Wat Arun predstavlja glavno točko Bangkoka z višino centralnega stolpa 86 m. Nato Wat Pho ali Tempelj ležečega Bude.

4. DAN: BANGKOK–RATCHABURI (PLAVAJOČE TRŽNICE)–PATOM ORGANIC VILLAGE (Z, V)
Vožnja do kraja Ratchaburi. Obiskali bomo plavajočo tržnico Damneon saduak. V ozkih čolnih čepijo domačinke, ki prodajajo pisano paleto sadja, zelenjave, cvetja in drugih lokalnih izdelkov. Nekatere na ozkih čolničkih pripravljajo tudi hrano. Sledi vožnja do etno vasi Patom Organic Village, ki leži v zelenem okolju na rečnem nabrežju. Srečanje s podeželjem, lokalno etnologijo, kulturo. Videli boste, kako gojijo in predelujejo riž, izdelujejo pletarske in keramične izdelke, zeliščne čaje in tajske sladice. Večerja v restavraciji s folklorno predstavo. Vrnitev v hotel.

5. DAN: BANGKOK-TIGRI-PLAVAJOČE TRŽNICE 4 REGIJ-PATTAYA (Z, K, V)
Iz Bangkoka se bomo odpeljali proti vzhodu. Prvi postanek – živalski vrt s tigri – Srirarcha. Ogromen živalski vrt je dom številnim kraljevim bengalskim tigrom, slonom, krokodilom,… lahko boste obiskali več predstav (s tigri, sloni, krokodili) posebne predstave so za doplačilo (tiger hrani majhne prašičke, vaše hranjenje tigrovega mladička, krokodila,…). Kosilo. Obisk plavajoče tržnice 4 regij… s posebnimi čolni. Vožnja na Pattayo. Nastanitev v hotelu. Večerja v restavraciji. Obisk živopisane, več kot »navihane« in tudi razvratne znamenite Walking street. Ulica je pojem zabave, nočnih klubov, go-go barov, diskotek, restavracij… in tudi najbolj poznana »rdeča četrt«.

6. DAN: PATTAYA (Z, V)
Prost dan za počitnikovanje in uživanje na plaži. Pattaya je poznana tudi po dolgi peščeni plaži, palmah in vedno toplem morju. Istočasno pa tudi kraj gurmanskih izzivov v tajskih restavracijah.

7. DAN: PATTAYA-KORALNI OTOK KOH LAN (Z, K, V)
Izlet na koralni otok Koh Lan. Na mini tropski paradiž bomo prispeli s hitrim čolnom. Prosto za kopanje v kristalni vodi otoka, možnost snorklanja in opazovanja pisanega podvodnega sveta. Lahko se odločite na otoku tudi za dodatne vodne športe. Organizirano piknik morsko kosilo. Popoldanska vrnitev na Pattayo.

8. DAN: PATTAYA (Z, V)
Prost dan za uživanje v tropskem okolju plaže. Pod palmami, v čudovitem morju. Počitek za bogove. Večerja.

9. DAN: PATTAYA – BANGKOK - ODHODNO LETALIŠČE (Z)
Prost dan za kopanje vse do odhoda iz hotela. Ali še zadnje nakupe. Popoldansko-večerni transfer v Bangkok na letališče. Polet z vmesnim prestopom do odhodnega letališča.

10. DAN: BANGKOK - ODHODNO LETALIŠČE
Pristanek na odhodnem letališču. Konec tajske izkušnje.


OZNAKE OBROKOV NA POTOVANJU: Z – zajtrk, K – kosilo, V - večerja

CENA:

1.360 EUR Pri udeležbi najmanj 25 potnikov
1.415 EUR Pri udeležbi najmanj 20 potnikov
1.490 EUR Pri udeležbi najmanj 15 potnikov
1.595 EUR Pri udeležbi najmanj 10 potnikov

DOPLAČILO ZA ENOPOSTELJNO SOBO: 300 EUR
POPUST ZA OTROKA DO 12. LETA STAROSTI, KI BIVA V SOBI SKUPAJ S STARŠI IN SPI NA DODATNEM LEŽIŠČU: 50 EUR

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz v ekonomskem razredu na relacijah odhodno letališče–Bangkok in Bangkok-odhodno letališče z vmesnim prestopom, letališke in varnostne pristojbine (324 EUR na dan oblikovanja ponudbe), 7 nočitev z zajtrkom v hotelih 4* in (dvoposteljne sobe), 3 kosila, 6 večerij, vse oglede po programu, vse vstopnine v muzeje - templje po programu, vstopnine v etno vas Patom Organic Village, vstopnino v živalski vrt Srirarcha s predstavami navedenimi v programu, 2 x prevoz s čolnom do plavajočih tržnic, izlet s hitrim čolnom na otok Koh Lan, 1 steklenica mineralne vode/osebo/dan v dneh potovanja v avtobusu, spremstvo lokalnega vodnika v angleškem jeziku, vodenje/spremstvo v slovenskem jeziku, organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov.

CENA NE VKLJUČUJE: obveznih napitnin (35 USD) – plačilo vodniku na poti,

Bivanje v enoposteljni sobi pomeni klasično enoposteljno sobo in ne dvoposteljno
zdravstveno varstvo.

VIZA: za potovanje na Tajsko slovenski državljani ne potrebujejo vize.


ODSTOPNINA: zavarovanje morebitne odpovedi v primeru dokumentirane višje sile (bolezen/smrt potnika ali člana ožje družine) znaša 4,45% vrednosti celotnega potovalnega aranžmaja.

PRIJAVA: Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino v višini 500 EUR. Preostali del zneska je moč poravnati v mesečnih obrokih do odhoda. V primeru plačila samo v dveh obrokih znaša prvi obrok 40% cene potovanja. Zadnji obrok je potrebno plačati do najkasneje 14 dni pred odhodom.

ČAS ZA PRIJAVO: do 20. 06. 2019 ali do zasedenosti prostih mest. Ta so omejena.

  1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

  1. Podatki o destinaciji

  1. Podatki o plačilu

  1. Credit Card data

  2. /
  1. Podatki kupca

 

Dokumenti

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.