ADVENT V ZAGREBU 11.12. in 18.12.2021

ADVENT V ZAGREBU 11.12. in 18.12.2021

Osnovni podatki

Tip potovanja: Skupinsko potovanje
Prevoz: Avtobus
Trajanje: 1 dan
 
Pri minimalnem številu gostov   Cena  
35 29 
30 34 
25 40 

Cena od: 29,00 €

Stanje zaloge: na voljo

Pošlji povpraševanje
 
 
 

Datum potovanja: 11.12.2021 in 18.12.2021

Iz Maribora bomo krenili ob 12:00. Kraj odhoda nasproti glavne avtobusne postaje, Mlinska ulica 1, Po prestopu meje sledi vožnja do hrvaške prestolnice. Mesto Zagreb je »zraslo« na obrežju reke Save. Krožna vožnja po Zagrebu z obveznim lokalnim vodnikom. Nato se bomo podali na ogled mesta, ki je tri leta zapored prejelo nagrado »Naj božična prestolnica Evrope«. Trg bana Jelačiča, Kamnita vrata, Jezuitski trg, cerkev sv. Katarine, ki velja za najlepšo hrvaško baročno zgradbo, Markov trg, cerkev sv. Marka z znano živopisno opečno streho z grbom trojnega hrvaškega kraljestva Hrvaške, Slavonije in Dalmacije ter grbom mesta Zagreb. Banski dvori, skupščina, stolp Lotrščak. Ilica, gotska katedrala, ki velja za največjo cerkev (108 m visoka zvonika) v državi. Popoldne se bomo podali na adventni sejem – na tisoče lučk osvetljuje trg Bana Jelačiča ter ulice in trge Gornjega in Spodnjega mesta; sprehodili se bomo med številnimi stojnicami, kjer se vije omamen vonj po klobasah, cimetu, punču ter drugih dobrotah. Božična pravljica na Jelačičevem trgu, Tomislavov trg poln prediomenzioniranih drsalcev in igrač, advent na Strossu kjer lahko naredite najlepšo ljubezensko fotografijo, na Evropskem trgu, na Zrinjevcu,..... Približno 20 adventnih prizorišč nudi Zagreb. Pravljično adventno doživetje. Večerni povratek proti domu. Naj vam adventni čas prinese zdravje, srečo in veselje!

CENA:
29 € pri najmanj 35 gostih na avtobusu
34 € pri najmanj 30 gostih na avtobusu
40 € pri najmanj 25 gostih na avtobusu

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, oglede zunanjosti po programu, strokovno vodenje/spremstvo, organizacija potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov.

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev se doplačilo za izvedbo poravna na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda. V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

PRIJAVA IN PLAČILO: Od ponedeljka do petka od 09.00 do 17.00 v poslovalnici GALILEO 3000 d.o.o., Židovska ulica 4A v Mariboru, po elektronski pošti ali na telefon 02 235 05 00. Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino 30% ter morebitno odstopnino. Preostali del zneska je moč poravnati najkasneje 10 dni pred odhodom.

Agencija GALILEO 3000 si skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika pridržuje pravico do spremembe cene. Morebitna odpoved potovanja je usklajena z 902. členom Obligacijskega zakonika (če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo programa).

ODSTOPNINA: odstopnina pomeni zavarovanje morebitne odpovedi v primeru dokumentirane višje sile (bolezen/smrt potnika ali člana ožje družine, tudi v primeru obolelosti za covid19 ali pozitivnega testa pred odhodom).

OBVESTILO: Za potovanje na Hrvaško in obisk predbožičnega sejma je trenutno nujen izpolnjen pogoj PCT (prebolevnik, cepljen ali testiran), kar je na mejah potrebno dokazati z digitalnim potrdilom. Najbolje ga je imeti naloženega v aplikaciji na mobilnem telefonu in tudi natisnjenega.

ČAS ZA PRIJAVO: Do zasedenosti prostih mest. Ta so omejena.

  1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

 

Galerija

 

Priporočamo tudi

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.