02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 
 
 
 

ISTRA GOURMET

ROMANTIČNA ISTRA IN MEDNARODNI DNEVI TARTUFOV ZIGANTE

ODHOD: 12. - 13. 10. 2019

ROMANTIČNA ISTRA IN MEDNARODNI DNEVI TARTUFOV ZIGANTE 12.10.2019

ROMANTIČNA ISTRA IN MEDNARODNI DNEVI TARTUFOV ZIGANTE 12.10.2019

Osnovni podatki

Tip potovanja: Skupinsko potovanje
Nastanitev: Hotel
Trajanje: 2 dni
 
Pri minimalnem številu gostov Cena
40 139
35 146
30 155

Doplačilo za enoposteljno sobo: 25 EUR

Cena od: 139,00 €

Cena akontacije: 75,00 €

Stanje zaloge: na voljo

Rezervacija mesta
 
 
 

PROGRAM »GOURMET«

TERMIN POTOVANJA: 12. – 13.10.2019

1. DAN: SLOVENIJA – LIVADE (MENDARODNI DNEVI TARTUFOV) – MOTOVUN – GROŽNJAN – ROVINJ
Odhod avtobusa iz Maribora ob 06.15, iz Ljubljane 0b 07.45. Pot do Buzeta. Pod starim mestom na vrhu griča stoji tudi tradicionalna restavracija, kjer pripravljajo izvrstne istrske dobrote. Čas za malico (ravioli z divjačinskim golažem). Vožnja do kraja Livade, kjer se bodo od polovice oktobra in prvi polovici novembra odvijali tradicionalni dnevi tartufov Zigante. Na razstavi bo predstavljeno preko 50 proizvodov iz belih in črnih tartufov, organizirana bo degustacija le-teh, možno pa jih bo tudi kupiti. Hkrati pa bo na razstavi prisotna tudi promocija avtohtonih istrskih proizvodov (pršut, sir, oljčno olje, med,..) Ob tem bo prisotna tudi mednarodna razstava vin iz Hrvaške in okoliških držav. Za vse naše goste bo lepo poskrbljeno. Postregli nam bodo znamenite fuže s črnimi tartufi. Vsak v naši skupini bo dobil kozarec in posebno zapestnico, s katero bo lahko degustiral vina pri različnih proizvajalcih. Obisk Motovuna. Mestece na griču kraljuje nad dolino reke Mirne, znano po poletnem filmske festivalu. Nato nas čaka Grožnjan - danes poznan kot »mesto umetnikov«. Med izvajanjem projekta revitalizacije so številne zapuščene hiše preuredili v slikarske ateljeje, galerije in druge objekte namenjene kulturni dejavnosti. Tako se v Grožnjaju nahaja dvajset galerij in umetniških ateljejev, poletna mednarodna filmska šola,…  Vožnja do obale. Nastanitev v izbranem hotelu, večerja. Morda še večerni sprehod ob morju? Nočitev.

2. DAN: ROVINJ – SLOVENIJA
Zajtrk. Dopoldan bomo izkoristili pisan izbor storitev hotela. Pokrit bazen in bazen na prostem… welnes, savne… prodnata plaža ob hotelu. Popoldan si bomo ogledali romantični Rovinj. Čudovito  mestece leži od srede 18. st., ko so domačini zasuli ozek kanal med kopnim in otokom, na polotoku. Z obveznim lokalnim vodnikom se bomo sprehodili po starem delu mesta. Ozek prostor je pogojeval  gosto grajene hiše, ozke ulice in majhne trge. Posebnost sta dve mestni jedri in značilno grajeni dimniki, cerkev Sv. Evfemije, akvarij, mestna palača, obzidje…. Zaradi teh znamenitostih je bil stari del mesta leta 1963 razglašen za kulturni spomenik. Nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje mesta in morebitno kosilo v kateri od restavracij. Počasi se bomo odpravili proti domu.  V večernih urah bomo odpravili proti domu. Izkušnje bogatijo, torej smo ponovno bogatejši.

CENA:
139 EUR    Pri najmanj 40 plačnikih v avtobusu
146 EUR     Pri najmanj 35 plačnikih v avtobusu
155 EUR     Pri najmanj 30 plačnikih v avtobusu
168 EUR     Pri najmanj 25 plačnikih v avtobusu

DOPLAČILO ZA ENOPOSTELJNO SOBO: 25 EUR

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, 1 polpenzion v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah, malico v konobi v Buzetu, vstopnino za obisk praznika tartufov Zigante, fuže s črnimi tartufi, kozarec Zigante, zapestnico za nekaj brezplačnih pokušin vina, povratna vozovnica z lokalnim avtobusom do starega mestnega jedra Motovuna, ogled Rovinja z lokalnim vodnikom, vodenje in organizacijo izleta, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov ter posladek ob odhodu.

CENA NE VKLJUČUJE: pijače ob obrokih, morebitnih vstopnin, ki niso navedene v programu.

Bivanje v enoposteljni sobi pomeni klasično enoposteljno sobo in ne dvoposteljno sobo, v kateri pač spi en gost. Dvoposteljna soba – uporaba ene osebe ima le kanček nižjo ceno kot dvoposteljna soba, ki jo uporabljata dve osebi!

PREDVIDENA NASTANITEV:

Hotel EDEN 4* (ocena booking 8,9 sijajno, ocena lokacije 9,1).
Z bujnim rastlinjem obdan hotel Eden se nahaja v Rovinju, na mirni lokaciji ob robu 100-letnega gozdnega parka Zlatni Rt. Ponuja pogled na zaliv in plažo, zunanji ter notranji bazen in brezplačne ležalnike ter senčnike.
Predel wellness & spa nudi 4 sobe za tretmaje in 1 suito spa za tretmaje, kot tudi sprostitveni predel, sodoben fitnes ter bar Vital. Termalno območje obsega finsko in infrardečo savno, turško kopel ter sobo za sprostitev.
Vse sobe vključujejo klimatsko napravo, balkon in satelitsko televizijo. V raznoličnih restavracijah strežejo okusne hrvaške in mednarodne jedi.


Hotel ponuja pester zabavni program, z raznoličnimi hobiji povezane delavnice in tečaj hrvaškega jezika, na voljo pa so tudi različni vodni ter drugi športi, kot so vaterpolo, košarka, tenis, badminton in balinanje.
Otrokom sta namenjena zunanja terasa z odrom in mini klub. Uživate lahko v živi glasbi, raznoličnih predstavah, folklornih prireditvah in nastopih vokalnih skupin oz. klap.
Kompleks zunanjih bazenov vključuje 3 vrste bazenov s številnimi vodnimi učinki, kot so masažne kadi in gejzirji. V sklopu kompleksa najdete tudi terase za sončenje, restavracijo, bar ob bazenu ter poletni oder.

Agencija GALILEO 3000 si skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika pridržuje pravico do spremembe cene. Morebitna odpoved potovanja je usklajena z 902. členom Obligacijskega zakonika (če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo programa).

ZAVAROVANJE POTNIKOV: Naši gosti so v času potovanja nezgodno zavarovani. Nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov je sklenjeno z ZAVAROVALNICO TRIGLAV in se nanaša na nezgodne dogodke nastale med potovanjem, ki niso bili povzročeni s strani zavarovanca samega. V primeru osebne poškodbe, poškodbe stvari ali kraje o tem nemudoma obvestite organizatorja potovanja oz. policijo. Priporočamo pa tudi dodatno zdravstveno zavarovanje CORIS.  
ODSTOPNINA: zavarovanje morebitne odpovedi v primeru dokumentirane višje sile (bolezen/smrt potnika ali člana ožje družine) znaša 4,45% vrednosti potovanja ali 10,65 EUR za potovanja v vrednosti nižji od 244 EUR. Potrebno se je zanjo odločiti in vplačati ob prijavi. Kasnejša odločitev ni možna.

PRIJAVA: vsak delovnik od ponedeljka do petka od 09.00 do 17.00 v poslovalnici GALILEO 3000 d.o.o., Židovska ulica 4A v Mariboru, po elektronski pošti rezervacija@galileo3000.si ali na telefon 02 2350 500. Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino v višini 75 EUR. Preostali del zneska je moč poravnati do 5.10.2017. Lahko pa plačate seveda tudi vse ob prijavi.

OPCIJA ODLOČITVE: 30. 8. 2019

  1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

  1. Podatki o destinaciji

  1. Podatki o plačilu

  1. Credit Card data

  2. /
  1. Podatki kupca

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.