02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 
 
 
 

INDIJA - ZLATI TRIKOTNIK

SAFARI IN BENGALSKI TIGRI

ODHOD: 12. - 21. 10. 2019

INDIJA - ZLATI TRIKOTNIK 12.10.2019

INDIJA - ZLATI TRIKOTNIK 12.10.2019

Osnovni podatki

Tip potovanja: Skupinsko potovanje
Trajanje: 10 dni
 
Pri minimalnem številu gostov Cena
20 1.580
15 1.670
10 1.835
PDF Program v .pdf (PDF / 3,03 MB)

Cena od: 1.580,00 €

Cena akontacije: 600,00 €

Stanje zaloge: na voljo

Rezervacija mesta
 
 
 

ODHOD: 12. - 21. 10. 2019

1. DAN: ODHODNO LETALIŠČE - DELHI
Zbirališče potnikov na letališču v Zagrebu. Polet z vmesnim prestopom proti Indiji.

2. DAN:  DELHI (Z, K)
Nočno-jutranji pristanek v Delhiju. Nastanitev. Celodnevno spoznavanje glavnega mesta Indije. Foto postanek pri znameniti Rdeči trdnjavi, od tam pa se bomo naprej popeljali z rikšami. Chandi Chowk (Srebrni trg) in srečanje z živopisanim bazarjem. Kinari Bazaar, Jama Masjid, najlepša mošeja v Delhiju. Impresivna Vrata Indije – slavolok zmage, predsedniška palača. Za konec še impresivni kompleks Qutab Minar. Vrnitev v hotel.

3. DAN: DELHI-AGRA (Z, V)
Vožnja do Agre. Na poti si bomo ogledali veličastni primerek mogulske arhitekture, grobnico Akbarja. Po prihodu v Agro se bomo najprej nastanili v hotelu. Sledi obisk »malega Taj Mahala« ali Itmad ud Daulah.

4. DAN: AGRA (Z, V)
Jutranji ogled veličastne indijske znamenitosti. Taj Mahal… simbol večne ljubezni mogulskega vladarja Šaha Džahana do žene Mumtaz Mahal. Izjemen primer mogulske arhitekture, ki je mešanica perzijske, otomanske, indijske in islamske arhitekture. Na seznamu UNESCO. Gradnja mavzoleja se je začela okoli leta 1632 in je bila končana okoli 1653 ter je zaposlovala na tisoče obrtnikov in rokodelcev. Popoldan bomo obiskali veličastno utrdbo Agra.

5. DAN: AGRA-FATEHPUR SIKRI- RANTHAMBHORE (Z, V)
Vožnja do opuščenega mesta Fatehpur Sikri. Veličastno mesto je izgradil mogulski imperator Akbar v letu 1.570. Danes je na seznamu UNESCO-ve svetovne kulturne dediščine. Jama Masjid, najlepša mošeja, Panch Mahal, stavba za kraljeve dame,… Nadaljevanje poti v Ranthambhore, nastanitev.

6. DAN: RANTHAMBHORE-JEEP SAFARI V NACIONALNEM PARKU (Z, K, V)
Zelo zgoden »jeep safari« v osrčje nacionalnega parka, ki pokriva kar 392 km². Na začetku je bil zamišljen kot rezervat za zaščitene bengalske tigre. Nudi možnost srečanja z bengalskim tigrom v naravnem habitatu. V nacionalnem parku živijo tudi druge živali kot indijski leopard, črtasta hijena, divja svinja, medved, lengur, makaki, krokodili, srnjad, različni plazilci in ptice. Vrnitev na pozen zajtrk. Nadaljevanje safarija popoldan. Nočitev v hotelu.

7. DAN: RANTHAMBHORE-JAIPUR (Z, V)
Vožnja v Rožnato mesto Jaipur, prestolnico države Radžastan, znano po rožnati barvi peščenjaka iz katerega so izgrajene hiše in palače. Jaipur nedvomno predstavlja najpomembnejši primerek kulture in tradicije Radžastana. Vožnja do hotela, nastanitev. Morda malce nakupovanja? Najboljša opcija, znameniti Johori Bazar.

8. DAN: JAIPUR (Z, K)
Vožnja do trdnjave -  veličastne palače Amber. Za doplačilo se lahko odločite tudi za poseben način transporta -  slone, ki vas bodo na svojih hrbtih ponesli do mogočne trdnjave. Kosilo in lutkovna predstava. Popoldne ogled mesta, ki leži na dnu nekdanjega jezera. Mestna palača, Hawa Mahal - palača vetrov, največji indijski observatorij Jantar Mantar. Nočitev.

9. DAN:  JAIPUR-DELHI (Z, V)
Zajtrk. Vožnja do Delhija. Prost popoldan.

10. DAN: DELHI – ODHODNO LETALIŠČE
Zgoden jutranji prevoz na letališče. Polet z vmesnim prestopom proti odhodnemu letališču Zagreb/Ljubljana. V primeru drugih bližnjih letališč sledi organiziran transfer do odhodnega mesta.

OZNAKE OBROKOV NA POTOVANJU: Z – zajtrk, K – kosilo, V - večerja

CENA:
1.580 EUR    Pri udeležbi najmanj 20 potnikov
1.670 EUR    Pri udeležbi najmanj 15 potnikov
1.835 EUR    Pri udeležbi najmanj 10 potnikov

DOPLAČILO ZA ENOPOSTELJNO SOBO: 450 EUR
POPUST ZA OTROKA DO 12. LETA STAROSTI, KI BIVA V SOBI SKUPAJ S STARŠI IN SPI NA DODATNEM LEŽIŠČU: 150 EUR

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz v ekonomskem razredu na relacijah Zagreb/Ljubljana–Delhi-Zagreb/Ljubljana z vmesnim prestopanjem, letališke in varnostne pristojbine (280 EUR na dan oblikovanja ponudbe), vse prevoze po programu v klimatiziranih avtobusih, 9 nočitev  z zajtrkom v hotelih 4* v dvoposteljnih sobah, 6 večerij in 3 kosila, vse oglede po programu, vožnja z rikšo v Delhiju, vstopnine po programu (trdnjava  Amer, mestna palača, Jantar Mantar – Jaipur, Taj Mahal, trdnjava Agra, Qutab Minar Delhi, Fatehpur Sikri), jepp safari in vstopnino v nacionalni park, 1 steklenica mineralne vode/osebo/dan v avtobusu, spremstvo lokalnega vodnika v angleškem jeziku in strokovno vodenje/spremstvo v slovenskem jeziku, organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov.

CENA NE VKLJUČUJE: vize, obveznih napitnin 40 USD – plačilo vodniku na poti. Morebitno jahanje slonov: 25 USD.

STROŠEK PRIDOBITVE VIZUMA: 65 EUR

Viza: 30 dni pred odhodom je potrebno dostaviti na agencijo potni list. Potni list mora biti veljaven še 6 mesecev po izhodu iz države, imeti 2 prazni strani, potrebujete barvno fotografijo na svetli/beli podlagi.

ODSTOPNINA: zavarovanje morebitne odpovedi v primeru dokumentirane višje sile (bolezen/smrt potnika ali člana ožje družine) znaša 4,45% vrednosti celotnega potovalnega aranžmaja.

PRIJAVA: Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino v višini 600 EUR. Preostali del zneska je moč poravnati v mesečnih obrokih do odhoda. V primeru plačila samo v dveh obrokih znaša prvi obrok 40% cene potovanja. Zadnji obrok je potrebno plačati do najkasneje 14 dni pred odhodom.

ČAS ZA PRIJAVO: do 30.07.2019 oz. do zasedenosti prostih mest. Ta so omejena.

   1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

  1. Podatki o destinaciji

  1. Podatki o plačilu

  1. Credit Card data

  2. /
  1. Podatki kupca

 

Dokumenti

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.