02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 
 
 
 

SILVESTROVANJE

SILVESTROVANJE NA SLOVAŠKEM

ODHOD: 30. 12. 2019 - 2. 1. 2020

SILVESTROVANJE NA SLOVAŠKEM, 30. 12. 2019

SILVESTROVANJE NA SLOVAŠKEM, 30. 12. 2019
 
Pri minimalnem številu gostov      Cena
40 375 

Cena od: 375,00 €

Cena akontacije: 150,00 €

Stanje zaloge: na voljo

Rezervacija mesta
 
 
 

ODHOD: 30. 12. 2019 – 2. 1. 2020

1. DAN: SLOVENIJA – TRNAVA – TRENČIANSKE TEPLICE (V)
Odhod avtobusa iz Ljubljane predvidoma ob 06.00. priključevanje potnikov v Celju, Mariobru. Potovanje z vmesnimi postanki Prkeo Avstrije mimo Gradca, Nežiderskega jezera. Prestop meje na Slovaško in vožnja mimo Bratislave do mesta Trnava Krajši ogled starega mestnega jedra. Vožnja mimo Trenčina in popoldanska nastanitev v hotelu Panorama 4* v znanem slovaškem zdravilišču TRENČIANSKE TEPLICE. Večerja in nočitev.

2. DAN: TRENČIANSKE TOPLICE – ČIČMANY – BOJNICE (Z, V)
Vožnja v vas ČIČMANY , ki se ponaša z ohranjeno lokalno arhitekturo, tipičnimi lesenimi hišami z ornamentalno poslikavo. Nadaljevanje poti do romantičnega gradu Bojnice. Najbolj obiskan slovaški grad je bil v 19. st. preurejen po vzoru francoskih dvorcev v dolini Loare. Ogled grajskih soban s slikami florentinskih mojstrov, rezbarijami v zlati dvorani, grajsko kapelo in votlino s sarkofagom grofa Palffyja. Vrnitev v hotel, čas za kopanje in krajši počitek ter pripravo na najdaljšo noč. Bogata silvestrska večerja v hotelski restavraciji v spremstvu žive glasbe s slovaškimi glasbeniki. Srečno 2020! Zabava in ples.

3. DAN: TRENČIANSKE TEPLICE – TRENČIN (Z, V)
Pozen zajtrk. Prosto v hotelu za kopanje v bazenu, koriščenje savn. Možnost kopanja in koriščenja ostalih storitev v bližnjem zdraviliškem kompleksu. Popoldanski izlet v mesto Trenčin za ogled glavnih znamenitosti mesta. Mestna hiša, meščanske hiše, jezuitski samostan in cerkev sv. Frančiška Ksaverija, sinagoga, mestni stolp in obzidje... Vrnitev v hotel in počitek. Večerja in nočitev v hotelu.

4. DAN,: TRENČIANSKE TEPLICE – BRATISLAVA – SLOVENIJA (Z)
Dopoldansko slovo od hotela in vožnja do slovaške prestolnice Bratislave. Ogled glavnih znamenitosti mesta ob reki Donavi. Vzpon na grajski grič do mogočnega Bratislavskega gradu in parlamenta, od koder se ob lepem vremenu vidi vse do Malih Karpatov. Sprehod skozi staro mestno jedro: cerkev sv. Martina, kjer so nekoč kronali kralje, del obzidja z obrambnimi stolpi, slikovit glavni trg s staro mestno hišo, rotovž ... Še nekaj prostega za kosilo ali manjše nakupe. Popoldanski odhod nazaj proti Avstriji in vrnitev po avtocesti proti Gradcu. Povratek v Slovenijo v večernih urah.

OZNAKE OBROKOV NA POTOVANJU: Z – zajtrk, V - večerja


NASTANITEV: Hotel PANORAMA 4*
Hotel sodi med najboljše hotele v slovaškem zdraviliškem mestecu Trenčianske Teplice. Ima 72 sob, opremljenih s TV, telefonom, brezplačnim internetom, sefom, minibarom, sušilcem za lase ... V hotelu imajo restavracijo, bar, fitnes, wellnes center s tremi savnami, whirpoolom in notranjim bazenom. Notranji bazen, savne in fitnes lahko gostje uporabljajo brezplačno, storitve wellnesa (razne masaže in ostali tretmaji) pa ob doplačilu. Hotel je cca. 500 m oddaljen od jedra mesteca, kjer se nahaja tudi osrednji zdraviliški center, katerega storitve je mogoče koristiti z doplačilom (bazeni s termalno vodo, hamam, različni tretmaji, masaže, itd.). Ocena na booking.com: odlično 9,1.

CENA: 375 EUR pri najmanj 40 potnikih v skupini


DOPLAČILO ZA BIVANJE V ENOPOSTELJNI SOBI: 99 EUR
POPUST ZA OTROKA DO 12. LETA STAROSTI, KI BIVA V SOBI SKUPAJ S STARŠI IN SPI NA DODATNEM LEŽIŠČU: 20% CENE.

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, parkirnine in censtine, 3 nočitve s samopsotrežnim zajtrkom v izbranem hotelu 4* v dvoposteljnih sobah, dve večerji, silvestrsko gala večerjo s kozarcem penine, glasbo slovaškega ansambla na Silvestrovo, vse vstopnine in oglede po programu, Vodenje/spremsto in organizacijo potovanja.

CENA NE VKLJUČUJE: morebitnih dodatnih vstopnin izven programa potovanja.

ODSTOPNINA: Zavarovanje morebitne odpovedi v primeru dokumentirane višje sile (bolezen/smrt potnika ali člana ožje družine) se plača po želji potnika ob prijavi in znaša 4,45% ali minimalno 10,96 EUR.

PRIJAVA: Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino v višini 150 EUR. Preostali del zneska je moč poravnati v mesečnih obrokih do odhoda. V primeru plačila samo v dveh obrokih znaša prvi obrok 40% cene potovanja. Zadnji obrok je potrebno plačati do najkasneje 14 dni pred odhodom.

ČAS ZA PRIJAVO: do 10.11. 2019 ali do zasedenosti prostih mest. Ta so omejena.

OPOMBA: program se izvaja v sodelovanju s partenrsko agencijo.

  1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

  1. Podatki o destinaciji

  1. Podatki o plačilu

  1. Credit Card data

  2. /
  1. Podatki kupca

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.