02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 
 
 
 

SILVESTROVANJE

SILVESTROVO V DUBROVNIKU

ODHOD: 30. 12. 2019 - 1. 1. 2020

SILVESTROVO V DUBROVNIKU, 30. 12. 2019

SILVESTROVO V DUBROVNIKU, 30. 12. 2019
 
Pri minimalnem številu gostov      Cena
40 199 

Cena od: 199,00 €

Cena akontacije: 80,00 €

Stanje zaloge: na voljo

Rezervacija mesta
 
 
 

ODHOD: 30. 12. 2019 – 1. 1. 2020

1. DAN: SLOVNIJA – DUBROVNIK (V)
Zgodnejši jutranji odhod avtobusa iz Slovenije (iz Maribora, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in nadaljevanje poti z vmesnimi postanki proti Dalmaciji. Potovanje po avtocesti mimo Splita in Makarske in naprej do Ploč. V popoldanskih urah prihod v Dubrovnik in nastanitev v hotelu LERO****. Čas za počitek in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev v hotelu.

2. DAN: DUBROVNIK (Z, V)
Zajtrk. Sledi organiziran dopoldanski peš ogled starega jedra Dubrovnika. Stradun, Knežev dvor, katedrala, Onofrijeva fontana ... Nekaj prostega v mestnem jedru, ki je polno zgodovinsko pomembnih zgradb, mnoge od njih so pod zaščito UNESCA. Možnost obiska katerega izmed muzejev oz. vzpon na obzidje, čas za kosilo. Praznično vzdušje bo v mestu čutiti že čez dan (ulični nastopi lokalnih klap, folklornih skupin, itd.). Vrnitev v hotel v popoldanskih urah. Počitek in priprava na najdaljšo noč v letu. Zvečer v hotelski restavraciji pijača dobrodošlice in obogatena večerja na Silvestrovo. Sledi odhod v center mesta na Stradun na nepozabno pričakovanje Novega leta na prostem. Za zabavo bodo poskrbeli dalmatinski glasbeniki in klape, lokalni umetniki. Veličasten ognjemet in Srečno 2020!

3. DAN: DUBROVNIK – SLOVNIJA (Z)
Kasnejši zajtrk, možnost koriščenja storitev hotelskega wellnessa. Opoldanski obisk novoletnega koncerta, ki se bo odvijal v centru Dubrovnika. V zgodnjih popoldanskih urah se bomo poslovili. Vožnja preko Neuma, mimo Splita in Zadra vmesnimi postanki. Vrnitev v Slovenijo v poznih nočnih urah.

OZNAKE OBROKOV NA POTOVANJU: Z – zajtrk, V - večerja

NASTANITEV: Hotel LERO 4* je priljubljen hotel v Dubrovniku na polotoku Lapad. Leži pribl. 1,5 km od starega jedra mesta in 400 metrov od morja. Sobe so komfortno opremljene (klima, telefon, sat TV, prha ali kad, WC, sušilec za lase, sef, mini bar, Wi-Fi povezava ...). V hotelu sta 2 restavraciji (samopostrežna restavracija Terra z dalmatinsko in mednarodno kulinariko ter restavracija Taj Mahal z bosansko kulinariko), bar ter wellnes in spa center (savne, masaže, lepotni tretmaji ...). Izpred hotela vozi v center lokalni avtobus.

CENA: 199 EUR pri najmanj 40 potnikih v skupini

POPUST ZA OTROKA DO 12. LETA STAROSTI, KI BIVA V SOBI SKUPAJ S STARŠI IN SPI NA DODATNEM LEŽIŠČU: 25% CENE.
DOPLAČILO ZA BIVANJE V ENOPOSTELJNI SOBI: 75 EUR

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, dva polpenziona v dvoposteljni sobi (samopostrežni zajtrk in večerja, na Silvestrovo obogatena večerja s pijačo dobrodošlice), turistično takso, ogled Dubrovnika, vodenje/spremsto in organizacijo potovanja.

CENA NE VKLJUČUJE: morebitnih vstopnin v Dubrovniku.

ODSTOPNINA: Zavarovanje morebitne odpovedi v primeru dokumentirane višje sile (bolezen/smrt potnika ali člana ožje družine) se plača po želji potnika ob prijavi in znaša 4,45% ali minimalno 10,96 EUR.

PRIJAVA: Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino v višini 80 EUR. Preostali del zneska je moč poravnati v mesečnih obrokih do odhoda. V primeru plačila samo v dveh obrokih znaša prvi obrok 40% cene potovanja. Zadnji obrok je potrebno plačati do najkasneje 14 dni pred odhodom.

ČAS ZA PRIJAVO: do 10.11. 2019 ali do zasedenosti prostih mest. Ta so omejena.

OPOMBA: program se izvaja v sodelovanju s partenrsko agencijo.

  1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

  1. Podatki o destinaciji

  1. Podatki o plačilu

  1. Credit Card data

  2. /
  1. Podatki kupca

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.