02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 
 
 
 

apartmaji Relax

apartmaji Relax

Osnovni podatki

Država:
Destinacija:
Mesto:
Nastanitev: apartmaji
 

Apartmaji Relax se nahajajo v popolnoma novi apartmajski zgradbi, 50 m od ene najlepših plaž na otoku Pagu, Trinčel. Vseh sedem apartmajev je novih, v vsakem je hladilnik, LCD SAT TV, štedilnik (4 x elektrika), pečica, mikrovalovna pečica in pralni stroj. Terase in balkoni so opremljeni z vrtno sedežno garnituro (miza in stoli) in senčnikom.1/4 APP št. 1 (pritličje, 52 m2 + 8 m2 terasa): predprostor, dnevni prostor: sedežna garnitura, kuhinjska niša, jedilni kot in izhod na teraso. Iz dnevnega prostora vodi hodnik do kopalnice (kad, wc), do prve spalnice z dvema ločenima ležiščema in do druge spalnice z zakonsko posteljo. Apartmaju pripada vrt (35 m2).1/4 APP št. 2 (pritličje, 46 m2 + 12 m2 terasa): predprostor, dnevni prostor: sedežna garnitura, kuhinjska niša, jedilni kot in izhod na teraso. Iz predprostora je vhod v kopalnico (tuš, wc), iz dnevnega prostora sta dva vhoda, v vsako spalnico posebej. Ena ima zakonsko posteljo, druga pa dve ločeni ležišči in izhod na teraso. 1/4 APP št. 3 (prvo nadstropje, 53 m2 + 6 m2 balkon): predprostor, dnevni prostor: sedežna garnitura, kuhinjska niša, jedilni kot in izhod na balkon. Iz dnevnega prostora vodi hodnik do kopalnice (kad, wc), do prve spalnice z dvema ločenima ležiščema in do druge spalnice z zakonsko posteljo.1/4 APP št. 4 (prvo nadstropje, 47 m2 + 11 m2 balkon): predprostor, dnevni prostor: sedežna garnitura, kuhinjska niša, jedilni kot in izhod na teraso. Iz predprostora je vhod v kopalnico (tuš, wc), iz dnevnega prostora sta dva vhoda, v vsako spalnico posebej. Ena ima zakonsko posteljo, druga pa dve ločeni ležišči in izhod na teraso.1/4 APP št. 5 (drugo nadstropje, 53 m2 + 6 m2 balkon): predprostor, dnevni prostor: sedežna garnitura, kuhinjska niša, jedilni kot in izhod na balkon. Iz dnevnega prostora vodi hodnik do kopalnice (kad, wc), do prve spalnice z dvema ločenima ležiščema in do druge spalnice z zakonsko posteljo.1/4 APP št. 6 (drugo nadstropje, 47 m2 + 11 m2 balkon): predprostor, dnevni prostor: sedežna garnitura, kuhinjska niša, jedilni kot in izhod na teraso. Iz predprostora je vhod v kopalnico (tuš, wc), iz dnevnega prostora sta dva vhoda, v vsako spalnico posebej. Ena ima zakonsko posteljo, druga pa dve ločeni ležišči in izhod na teraso.1/4 APP št. 7 (tretje nadstropje, 53 m2 + 9 m2 terasa): predprostor z izhodi v vsak prostor posebej: prva spalnica z zakonsko posteljo, druga spalnica z dvema ločenima ležiščema, shramba, kopalnica (tuš in wc) in dnevni prostor. Dnevni prostor: sedežna garnitura, kuhinjska niša, jedilni kot in izhod na teraso.

Stanje zaloge: na voljo

Pošlji povpraševanje
 
 
 

Lokacija: Stara Novalja, 5 km do Novalje.

Plaža: 50 m, prodnata in peščena. Med obalo in APP je lokalna cesta.

Storitev: najem apartmaja.

Opis: apartmaji Relax se nahajajo v popolnoma novi apartmajski zgradbi, 50 m od ene najlepših plaž na otoku Pagu, Trinčel. Vseh sedem apartmajev je novih, v vsakem je hladilnik, LCD SAT TV, štedilnik (4 x elektrika), pečica, mikrovalovna pečica in pralni stroj. Terase in balkoni so opremljeni z vrtno sedežno garnituro (miza in stoli) in senčnikom.1/4 APP št. 1 (pritličje, 52 m2 + 8 m2 terasa): predprostor, dnevni prostor: sedežna garnitura, kuhinjska niša, jedilni kot in izhod na teraso. Iz dnevnega prostora vodi hodnik do kopalnice (kad, wc), do prve spalnice z dvema ločenima ležiščema in do druge spalnice z zakonsko posteljo. Apartmaju pripada vrt (35 m2).1/4 APP št. 2 (pritličje, 46 m2 + 12 m2 terasa): predprostor, dnevni prostor: sedežna garnitura, kuhinjska niša, jedilni kot in izhod na teraso. Iz predprostora je vhod v kopalnico (tuš, wc), iz dnevnega prostora sta dva vhoda, v vsako spalnico posebej. Ena ima zakonsko posteljo, druga pa dve ločeni ležišči in izhod na teraso. 1/4 APP št. 3 (prvo nadstropje, 53 m2 + 6 m2 balkon): predprostor, dnevni prostor: sedežna garnitura, kuhinjska niša, jedilni kot in izhod na balkon. Iz dnevnega prostora vodi hodnik do kopalnice (kad, wc), do prve spalnice z dvema ločenima ležiščema in do druge spalnice z zakonsko posteljo.1/4 APP št. 4 (prvo nadstropje, 47 m2 + 11 m2 balkon): predprostor, dnevni prostor: sedežna garnitura, kuhinjska niša, jedilni kot in izhod na teraso. Iz predprostora je vhod v kopalnico (tuš, wc), iz dnevnega prostora sta dva vhoda, v vsako spalnico posebej. Ena ima zakonsko posteljo, druga pa dve ločeni ležišči in izhod na teraso.1/4 APP št. 5 (drugo nadstropje, 53 m2 + 6 m2 balkon): predprostor, dnevni prostor: sedežna garnitura, kuhinjska niša, jedilni kot in izhod na balkon. Iz dnevnega prostora vodi hodnik do kopalnice (kad, wc), do prve spalnice z dvema ločenima ležiščema in do druge spalnice z zakonsko posteljo.1/4 APP št. 6 (drugo nadstropje, 47 m2 + 11 m2 balkon): predprostor, dnevni prostor: sedežna garnitura, kuhinjska niša, jedilni kot in izhod na teraso. Iz predprostora je vhod v kopalnico (tuš, wc), iz dnevnega prostora sta dva vhoda, v vsako spalnico posebej. Ena ima zakonsko posteljo, druga pa dve ločeni ležišči in izhod na teraso.1/4 APP št. 7 (tretje nadstropje, 53 m2 + 9 m2 terasa): predprostor z izhodi v vsak prostor posebej: prva spalnica z zakonsko posteljo, druga spalnica z dvema ločenima ležiščema, shramba, kopalnica (tuš in wc) in dnevni prostor. Dnevni prostor: sedežna garnitura, kuhinjska niša, jedilni kot in izhod na teraso.

Bazen: ne.

Internet: Wi-fi, brezplačno.

Parkirišče: brezplačno za en avtomobil.

Ostalo: Menjava posteljnine 1 x tedensko. Brisače in kuhinjske krpe prinesite s seboj.

  1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.