02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 
 
 
 

Hotel Adria

Hotel Adria

Osnovni podatki

Država:
Destinacija:
Mesto:
Nastanitev: Hotel
 

Novozgrajeni hotel Adria sestavljata dve zgradbi, ena poleg druge, povezani sta s pokritim hodnikom. Je v zasebni lasti in se nahaja 500 m do centra mesta, 400 m do hotela Neum. Je na mirni lokaciji, na pobočju hriba, do plaže vodijo stopnice. Hotel razpolaga s 160 ležišči v 45 sobah in v 15 apartmajih. V vseh sobah in apartmajih je možen sprejem slovenskega programa. Brezplačni parkirni prostor je pred hotelom, možnost najema garaže - doplačilo na mestu samem. Do Dubrovnika, Mostarja in Međugorja je ena ura vožnje (možnost organiziranja izletov). Skupni prostori: restavracija, aperitiv bar z galerijo, konferenčna soba. V restavraciji pripravljajo raznovrstno in zelo okusno hrano. Trgovina je od hotela oddaljena 100 m. Hotel je odprt celo leto.1/2 TWC: dvoposteljna soba, kopalnica, z balkonom.1/3 TWC: troposteljna soba, kopalnica, dodatno ležišče, balkon s pogledom na morje. 1/2+2 APP: spalnica, dnevna soba z dvema dodatnima ležiščema - raztegljiv kavč, kopalnica, balkon s pogledom na morje. 1/3+2 APP: spalnica z zakonsko posteljo, enoposteljna soba, dnevni prostor z dvema dodatnima ležiščema, kopalnica, balkon s pogledom na morje. 1/4+2 APP: dve spalnici, dnevni prostor z dvema dodatnima ležiščema, kopalnica, balkon.

Stanje zaloge: na voljo

Pošlji povpraševanje
 
 
 

Lokacija: Neum, Bosna in Hercegovina, 500 m iz centra mesta.

Plaža: 100 m, prodnata, peščena in betonirana.

Storitev: samopostrežni zajtrk, pri večerji samopostrežni bife juhe, solat in sladic, glavna jed je postrežena (izbor treh menijev).

Opis: novozgrajeni hotel Adria sestavljata dve zgradbi, ena poleg druge, povezani sta s pokritim hodnikom. Je v zasebni lasti in se nahaja 500 m do centra mesta, 400 m do hotela Neum. Je na mirni lokaciji, na pobočju hriba, do plaže vodijo stopnice. Hotel razpolaga s 160 ležišči v 45 sobah in v 15 apartmajih. V vseh sobah in apartmajih je možen sprejem slovenskega programa. Brezplačni parkirni prostor je pred hotelom, možnost najema garaže - doplačilo na mestu samem. Do Dubrovnika, Mostarja in Međugorja je ena ura vožnje (možnost organiziranja izletov). Skupni prostori: restavracija, aperitiv bar z galerijo, konferenčna soba. V restavraciji pripravljajo raznovrstno in zelo okusno hrano. Trgovina je od hotela oddaljena 100 m. Hotel je odprt celo leto.1/2 TWC: dvoposteljna soba, kopalnica, z balkonom.1/3 TWC: troposteljna soba, kopalnica, dodatno ležišče, balkon s pogledom na morje. 1/2+2 APP: spalnica, dnevna soba z dvema dodatnima ležiščema - raztegljiv kavč, kopalnica, balkon s pogledom na morje. 1/3+2 APP: spalnica z zakonsko posteljo, enoposteljna soba, dnevni prostor z dvema dodatnima ležiščema, kopalnica, balkon s pogledom na morje. 1/4+2 APP: dve spalnici, dnevni prostor z dvema dodatnima ležiščema, kopalnica, balkon.

Bazen: ne.

Internet: Wi-Fi, brezplačno.

Parkirišče: brezplačno.

Ostalo: menjava posteljnine 1 x tedensko, menjava brisač po potrebi. V sobi 1/2 B otrok nima dodatnega ležišča. Pogoj za brezplačno bivanje enega otroka od 2. do 12. leta je, da v sobi 1/2 bivata najmanj dve osebi nad 12. let, v APP 1/2+2 bivajo minimalno 3 osebe nad 12 let in v 1/3+2 minimalno 4 osebe nad 12 let. V 1/4+2 APP morajo bivati najmanj štiri osebe nad 12 let, dva otroka do 2. leta pa bivata brezplačno. V sobi 1/3 morajo bivati najmanj tri osebe nad 12 let.

  1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

 

Priporočamo tudi

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.