02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 
 
 
 

Hotel No Name

Hotel No Name

Osnovni podatki

Destinacija:
Država:
Mesto:
Nastanitev: Hotel
 

Hotel Sirena sestavljajo centralna zgradba in pet pavilijonov (Lavanda, Ružmarin, Kadulja, Vris in Maslina). V centralni zgradbi se nahaja recepcija, restavracija, bar, internetni kotiček, TV soba, all inclusive bar, mini fitnes studio. Manjši zunanji bazen z nadstreškom. V sklopu hotela sta tudi picerija in bar na plaži. Zabava in animacija: hotelska animacija za odrasle in otroke, možnost najema kajakov, pedolinov, koles in skuterjev.

Cena od: 299,00 €

Stanje zaloge: na voljo

Pošlji povpraševanje
 
 
 

Lokacija: uvala Mala Garška, 2 km do mesta Hvar, 18 km do trajektne luke Stari Grad.

Plaža: 50 m, prodnata, betonirana in skalnata.

Storitev: ULTRA ALL INCLUSIVE VKLJUČUJE (glej opis).

Opis: hotel Sirena sestavljajo centralna zgradba in pet pavilijonov (Lavanda, Ružmarin, Kadulja, Vris in Maslina). V centralni zgradbi se nahaja recepcija, restavracija, bar, internetni kotiček, TV soba, all inclusive bar, mini fitnes studio. Manjši zunanji bazen z nadstreškom. V sklopu hotela sta tudi picerija in bar na plaži. Zabava in animacija: hotelska animacija za odrasle in otroke, možnost najema kajakov, pedolinov, koles in skuterjev.

Bazen: zunanji bazen z morsko vodo.

Internet: Wi–Fi na recepciji brezplačno.

Parkirišče: brezplačno.

Ostalo: mirna lokacija, bližina mesta Hvar, možnost izletov (Pakleni otoki,…).TRAJEKTNA POVEZAVA: Split – Starigrad, 2 uri; Drvenik-Sućuraj, 35 minut.

All inclusive vključuje: ULTRA ALL INCLUSIVE VKLJUČUJE (7.6. – 29.9.2017):HRANA:-samopostrežni zajtrk (7.30-9.30), samopostrežno kosilo (12.30-14.00) in samopostrežna večerja (19.00-21.00) s solatnim bifejem in bifejem sladic, sadja in sladoleda-popoldanski prigrizek in kava (16.30-17.00)-dalmatinsko-mediteranska večerja (ribe, lignji, morske rižote, brodet…) in nastop dalmatinske klape (1 x tedensko)-dalmatinsko-kontinentalna večerja (pečena jagnjetina in odojek, krompir izpod peke… (1 x tedensko) - “Grill party” večerja (1 x tedensko)- “Pizza kos” v piceriji na plaži (12.00-18.00)PIJAČA:-ob obrokih v restavraciji (točene alkoholne in brezalkoholne pijače: sokovi, voda, mineralna voda, pivo, belo in rdeče vino, pivo v pločevinki, filter kava, espresso, cappuccino, čaj, vroča čokolada, domače žgane pijače – travarica, “lozovača” in likerji)-v dveh all inclusive barih (na bazenu in na plaži) med 10.00 in 22.00 uro (točene alkoholne in brezalkoholne pijače: sokovi, voda, mineralna voda, pivo, belo in rdeče vino, pivo v pločevinki, filter kava, čaj, vroča čokolada, domače žgane pijače – travarica, “lozovača” in likerji)-5 vrst koktajlov na all inclusive barih (bazen in plaža)ŠPORTNE AKTIVNOSTI:-mini fitness, namizni tenis, pikado-ležalniki na plaži (do zasedbe mest)-kanuji in Stand Up Paddling (stoječe veslanje na deski) - 1 uro/dan (po dogovoru)OSTALO:-1 x izlet (10.00 – 12.30) na “ Starogradsko polje”, ki je pod zašćito Unesca (Agroturistični ranč Žuvela): ogled muzeja sivke -lavande, degustacija viške pogače, oljčnega olja, 1/2 litra vina, “rakija” in voda. Možnost nakupa hvarskih spominkov (lavanda, olivno olje, origanovo olje, vino, žgane pijače, domače marmelade...).-prevoz z minibusom do centra mesta in nazaj (2 x dopoldne in 5 x popoldne – do 23.00 ure) – ob predhodni najavi do zapolnitve mest.

Poletni klubi: KLUBSKI ANIMACIJSKI PROGRAM od 21.6. do 30.8.(vsak dan, razen na dan prihoda):ZA ODRASLE:-jutranja telovadba -aktivnosti za razvedrilo in dobro počutje (2 x na dan)-plesna glasba z animacijskim programom (vsak večer, razen na dan prihoda)ZA OTROKE – zabava z Mačkom Reksijem:-Reksijeve mini minutke (2 x na dan)-tematske delavnice (dopoldan)-tematske delavnice na prostem (popoldan)-Mini disco (20.00 – 21.00 ure) -otroški kino (3 x tedensko)

Senior klubi: v terminih od 7.6. do 21.6. in od 30.8. do 27.9. V SENIOR KLUBO CENA DODATNO VKLJUČUJE:- PREDSTAVNIKA / ANIMATORJA (24 UR NA DAN)- POZDRAVNA PIJAČA- ORGANIZACIJO IN IZVEDBO KLJUBSKIH AKTIVNOSTI (vsak dan , razen na dan vašega prihoda): vsakodnevno čajanko, aktivnosti za razvedrilo in dobro počutje, športne aktivnosti.)POGOJ ZA IZVEDBO KLUBSKIH AKTIVNOSTI JE NAJMANJ 40 OSEB.

  1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

 

Priporočamo tudi

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.