02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 
 
 
 

AKTIVNE POČITNICE

BALI

ODHOD: 25.4. - 3.5.2019

BALI - AKTIVNE POČITNICE 25.4.2019

BALI - AKTIVNE POČITNICE 25.4.2019

Osnovni podatki

Tip potovanja: Skupinsko potovanje
Destinacija: Azija
Nastanitev:
Prevoz: Letalo
Trajanje: 9 dni
 
Pri minimalnem številu gostov   Cena
20  1.389 
15  1.415 
10  1.499 

Cena: 1.389,00 €

Cena akontacije: 300,00 €

Stanje zaloge: na voljo

Rezervacija mesta
 
 
 
ODHOD: 25. 4. – 3. 5. 2019

OZNAKE OBROKOV NA POTOVANJU: Z – zajtrk, K – kosilo, V – večerja

PROGRAM POTOVANJA

1. DAN: ODHODNO LETALIŠČE–BALI
Zbirališče na odhodnem letališču v Zagrebu/Ljubljani. V primeru poleta z drugega letališča bo organiziran prevoz na letališče. Polet proti destinaciji z vmesnim prestopanjem.

2. DAN: BALI
Polet proti Denpasarju, Bali. Po pristanku sledi prvo poldnevno spoznavanje centralnega dela otoka. Družinski kraljevi tempelj v Taman Ayun Mengwi, opičji gozd Alas Kedaton s templjem. Opice so vajene turistov. Prikupiš se jim z zemeljskimi oreščki. Za konec – najbolj romantičen morski tempelj Tanah Lot. Nastanitev.

3. DAN: BALI (Z)
Prost dan za morske užitke. Kopanje v morju ali bazenu.

4. DAN: BALI (Z, K)
Celodnevni izlet v višavje Kintamani. V Batubulanu se boste srečali s tipičnim otoškim plesom »barong« in »kris«. Postanek v Celuku, kjer se domačini ukvarjajo z zlatarstvom. V vasici Mas pa so poznani po fantastičnem rezbarjenju. Vožnja do vasi Penelokan. Pravo darilo bo pogled na jezero Batur in istoimensko goro – vulkan. Kosilo. Za konec pa vožnja do Ubuda, kulturnega centra Balija, poznanega po galerijah, muzejih, odličnih izdelkih domače obrti. Vrnitev v hotel.

5. DAN: BALI (Z)
Prost dan za morske užitke.

6. DAN: BALI (Z)
Prost dan. Lahko pa se za doplačilo odločite za dodaten celodnevni izlet. »Besakih tour«. Sveta gora Agung - najvišja gora na Baliju s 3.142 m nadmorske višine. Na njenem pobočju se nahaja velik kompleks templjev Basakih. Domačini štejejo to svetišče za »Mater templjev«. Le nekaj kilometrov vstran bomo na gričih Bukit Jambul opazovali svežino zelenih riževih teras. V takem okolju bo organizirano tudi kosilo. Sledi vrnitev v hotel.

7. DAN: BALI (Z)
Prost dan za uživanje na plaži, kopanje, sončenje… Za doplačilo pa se lahko odločite tudi Whitewater Rafting. V tem primeru sledi jutranji odhod iz hotela do hribovske vasice, kjer je začetna točka rečnega raftinga. Vsi bodo dobili opremo, sledi pa seveda predstavitev in razlaga poteka raftinga. Sledi spust po reki Ayung River, nepozabno vodno potovanje skozi tropski deževni gozd, med brzicami in divjo pokrajino. Rafting sodi med lažje spuste, namenjene turističnim doživetjem. Na vsakem raftu so izkušeni vodniki. Približno 2 uri traja spust. Za konec bifejsko kosilo v obrečni restavraciji. Vrnitev v hotel.

8. DAN.: BALI-ODHHODNO LETALIŠČE (Z, K)
Prost dopoldan. Popoldanski izlet. Odpeljali se bomo na najbolj južno točko Balija, kjer se na zahodni strani 250 m visokega platoja nad morjem nahaja točka z dramatično panoramo. Obisk templja Uluwatu, ki gosti majhno kolonijo opic in ponuja imeniten panoramski pogled na obalo. Kosilo. Prevoz na letališče.

9. DAN.: ODHODNO LETALIŠČE
Pristanek v Zagrebu/Ljubljani. V primeru poleta z drugega letališča bo organiziran prevoz na izhodiščno točko.

OZNAKE OBROKOV NA POTOVANJU: Z – zajtrk, K – kosilo, V – večerja

Razširi vse Skrči vse
 • 1. DAN: MARIBOR - ZAGREB - DOHA
   
  Celoten program dneva ...
  Preberi več

  Avtobusni prevoz potnikov iz Maribora ob 08.45 do letališča v Zagrebu. Polet s Qatar Airways ob 13.05 proti Dohi.

  Galerija

   
 • 2. DAN: DOHA - BALI (večerja)
   
  Celoten program dneva ...
  Preberi več

  Ob 02.25 sledi polet proti Denpasarju, Bali. Po pristanku ob 17.10 sledi prevoz do hotela. Nastanitev. Večerja. Prosto za spoznavanje bližnje okolice. Nočitev.

 • 3. DAN: BALI (zajtrk, večerja)
   
  Celoten program dneva ...
  Preberi več

  Prost dopoldan za morske užitke. Zgodaj popoldne bomo krenili na poldnevno spoznavanje centralnega dela Balija. Družinski kraljevi tempelj v Taman Ayun Mengwi, opičji gozd Alas Kedaton s templjem. Opice so vajene turistov. Včasih ti katera skoči na glavo in skuša suniti sončna očala, torbo. Prikupiš se jim z zemeljskimi oreščki. Za konec – najbolj romantičen in turistično oblegan morski tempelj Tanah Lot. Zgrajen na skalah sredi obale. Sončni zahod je resnično nepozaben. Večerja v restavraciji v takšnem okolju, vrnitev v hotel. Nočitev.

  Galerija

   
 • 4. DAN: BALI, KINTAMANI (zajtrk, kosilo)
   
  Celoten program dneva ...
  Preberi več

  Celodnevni izlet v višavje Kintamani. V Batubulanu se boste srečali s tipičnim otoškim plesom »barong« in »kris«. Neverjetna pisanost kostumov in gracioznost gibov, ki jo premorejo njihovi plesalci. Postanek v Celuku, kjer se domačini ukvarjajo z zlatarstvom. V vasici Mas pa so poznani po fantastičnem rezbarjenju. Le tega bomo lahko tudi opazovali. Vožnja do vasi Penelokan. Pravo darilo bo pogled na jezero Batur in istoimensko goro – vulkan. Organizirano kosilo v restavraciji. Za konec pa vožnja do Ubuda, kulturnega centra Balija, poznanega po galerijah, muzejih, odličnih izdelkih domače obrti. Njihova lokalna tržnica je prava paša za oči (možnost nakupa čudovitih balijskih mask, lutk, rezbarskih izdelkov in oljnih slik!). Vrnitev v hotel.

  Galerija

   
 • 5. DAN: BALI, BESAKIH (zajtrk, kosilo)
   
  Celoten program dneva ...
  Preberi več

  Celodnevni izlet. Najprej vam bo v kraju Tohpati predstavljena umetnost izdelovanja batika. Nato sveta gora Agung - najvišja gora na Baliju s 3.142 m nadmorske višine. Na njenem pobočju se nahaja velik kompleks templjev Basakih. Domačini štejejo to svetišče za »Mater templjev«. Kar 30 templjev na 7 nivojih teras. Le nekaj kilometrov vstran bomo na gričih Bukit Jambul opazovali svežino zelenih riževih teras. V takem okolju bo organizirano tudi kosilo. Sledi Kertha Gosa, »Palača Pravice« največjega balijskega kraljestva Klungkung. Sledi vrnitev v hotel.

  Galerija

   
 • 6. DAN: BALI (zajtrk, večerja)
   
  Celoten program dneva ...
  Preberi več

  Prost dan za uživanje na plaži, kopanje, sončenje… Storitev polpenziona.

  Galerija

   
 • 7. DAN: BALI (zajtrk, večerja)
   
  Celoten program dneva ...
  Preberi več

  Prost dan za uživanje na plaži, kopanje, sončenje… Storitev polpenziona.

 • 8. DAN: BALI (zajtrk, večerja)
   
  Celoten program dneva ...
  Preberi več

  Prost dopoldan. Popoldne sledi poldnevni izlet. Odpeljali se bomo na najbolj južno točko Balija, kjer se na zahodni strani 250 m visokega platoja nad morjem nahaja točka z dramatično panoramo. Obiskali bomo tempelj Uluwatu, ki gosti majhno kolonijo opic in ponuja imeniten panoramski pogled na obalo. Za tem si bomo ogledali predstavo najbolj priznanih plesov »kecak«, ki jih izvaja velik zbor sodelujočih in se nanašajo na epske zgodbe iz Ramajane. Vožnja do plaže Jimbaran, poznani po najbolj priznanih ribjih restavracijah. Večerja v restavraciji na plaži v soju sveč. Prevoz na letališče. Potrebno se bo posloviti.

  Galerija

   
 • 9. DAN: BALI – ODHODNO LETALIŠČE
   
  Celoten program dneva ...
  Preberi več

  Le nekaj po polnoči, ob 00.35 je predviden polet s Qatar Airways. V Dohi boste pristali ob 05.05. Nadaljevanje poleta ob 06.35. Pristanek v Zagrebu ob 10.40.  Sledi avtobusni prevoz do Maribora.

  Galerija

   
 
 

CENA:
1.389 EUR Pri udeležbi najmanj 20 potnikov
1.415 EUR Pri udeležbi najmanj 15 potnikov
1.499 EUR Pri udeležbi najmanj 10 potnikov

- 5% do 15.1.2019


DOPLAČILO ZA ENOPOSTELJNO SOBO: 225 EUR
POPUST ZA OTROKA DO 12. LETA STAROSTI, KI BIVA V SOBI SKUPAJ S STARŠI IN SPI NA DODATNEM LEŽIŠČU: 200 EUR

CENA VKLJUČUJE: povratni letalski prevoz Zagreb/Ljubljana-Denpasar in Denpasar-Zagreb/Ljubljana v ekonomskem razredu, letališke in varnostne pristojbine na omenjenih poletih na dan izdelave programa – (220 EUR), avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, vse oglede po programu, 6 nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah, 2 kosili, vse vstopnine po programu, folklorno predstavo plesov »barong« in »kris«, lokalnega vodnika na vseh ogledih, slovensko vodenje/spremstvo ves čas potovanja, organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov.

CENA NE VKLJUČUJE: napitnin, ki so v Indoneziji pravilo (30 USD) – plačilo vodniku na poti, morebitnih dodatnih izletov: »Besakih tour« s kosilom: 40 USD, rafting s transferjem, najemom opreme, kosilom in licenciranim vodnikom: 50 USD. (Opcijski izleti se po navedeni ceni izvedejo pri minimalno 15 udeležencih).

VIZA: za slovenske državljane, ki bivajo v Indoneziji do 30 dni ni več potrebna.

ODSTOPNINA: zavarovanje morebitne odpovedi v primeru dokumentirane višje sile (bolezen/smrt potnika ali člana ožje družine) znaša 4,45% vrednosti celotnega potovalnega aranžmaja.

PRIJAVA: Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino v višini 300 EUR. Preostali del zneska je moč poravnati v mesečnih obrokih do odhoda. V primeru plačila samo v dveh obrokih znaša prvi obrok 40% cene potovanja. Zadnji obrok je potrebno plačati do najkasneje 14 dni pred odhodom.

ČAS ZA PRIJAVO: do 15. 1. 2019 ali do zasedenosti prostih mest. Ta so omejena.

 1. Podatki o destinaciji

 1. Kontaktni podatki

 1. Podatki o destinaciji

 1. Podatki o plačilu

 1. Credit Card data

 2. /
 1. Podatki kupca

 

Galerija

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.