02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 

po Sloveniji


 
 
 
 
 

sLOVEnija, od kod lepote tvoje ...

Star pregovor pravi, da je povsod lepo, a doma najlepše. Vsi, ki delamo v potovalnih agencijah imamo "turistični gen" v krvi. Cenimo neodkrite kotičke sveta, druge kulture, drugačne življenske navade, pisano arhitekturo drugih svetov. A strinjamo se, da težko ovrednotiš lepote sveta, če najprej ne poznaš svoje domovine. Napočil je čas, ko se lahko posvetimo spoznavanju naše male, izredno slikovite in raznolike Slovenije. Če jo tako neizmerno cenijo tujci, ki so nad našo malo Slovenijo skorajda dramatično navdušeni, dajmo jo ceniti tudi mi, državljani Slovenije!

Vabimo vas, da letošnje leto izkoristite možnost spoznavanja te naše raznolike, z neprimerljivimi naravnimi in kulturnimi znamenitostmi darežljive deželice na sončni strani Alp. Lahko se odločite za oddih na drugačen način. Morda v še nepoznanem kotičku Slovenije v izbranem apartmaju, turistični kmetiji, penzionu, romantičnem hotelu, toplicah, vse bolj popularnih glampingih. Lahko pa se boste z našo pomočjo odpravili tudi na vodena potovanja po Sloveniji.

     

 

  

 

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.