02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 

MLADI

Maturantske ekskurzije

 
 
 
 
 

NA FLAMENCO S FRČOPLANOM, OLE!!!

NA FLAMENCO S FRČOPLANOM, OLE!!!

COSTA BRAVA IN BARCELONA

ODHOD: po želji (avio-avio)

1. DAN: Odhod avtobusa iz dogovorjenega mesta (odvisno od natančnega urnika poleta). Z avtobusom preko Slovenije do letališča, predvidoma, v Benetkah. Frrrr... proti Barceloni. Po pristanku v Barceloni/Geroni vožnja do LLoret de Mara-a, mesta, ki živi 25 ur na dan. Ste za skok v morje??? Seveda!!! Zvečer pa vroči španski ritmi in zabava do jutranjih ur. Večerja in nočitev v hotelu.

2. DAN: Storitev polnega penziona. Celodnevi izlet v Barcelono. Boemsko mesto ne ponudi samo občutka izredne odprtosti in svetovljanstva temveč neverjetno energijo, ki se kar prenaša na obiskovalca. Gaudijeve mojstrovine Sagrada Familia, Park Guell, Casa Batlo, znamenita La Pedrera, idilična Gotska četrt, olimpijski objekti, stadion FC Barcelone, Montjuich, avenija Ramblas s cvetličnim, knjižnim, ptičjim trgom, Španski trg v katerega bližini se nahaja znamenita fontana, trg Catalunya. Vrnitev v LLoret de Mar. Večerja in nočitev v hotelu. Vroči ritmi španskih noči.

3. DAN: Buenos dias España. Storitev polnega penziona. Obala in vroče sonce. Zabava skratka. Prost dan za kopanje, sončenje... - Poskrbeli bomo, da vam ne bo dolgčas. Lahko se odločite za dodatno ponudbo in izlete: *Montserrat in šampanjske kleti, *temperamentni večer Flamenca, *zabaviščni park Port Aventura, *Marineland z delfinarijem, * viteški večer... Ole Fiesta!!!

4. DAN: Storitev polnega penziona. Vožnja do prijetnega obmorskega mesteca Tossa de Mar. Zaradi izjemne lege in obzidja, ki ga obdaja ga imenujejo tudi »španski Dubrovnik«. Sprehodili se bomo po uličicah in se naužili romantike, ki navdihuje tudi marsikaterega umetnika. Vrnitev hotel. Plaža. Zvečer – diskoteka?

5. DAN: Zajtrk. Zgodnje kosilo oz. lunch paket. Prosto (odvisno od urnika poleta) za zadnje kopanje, pisanje razglednic... Vožnja do letališča v Barceloni/Geroni, od koder bomo poleteli proti odhodnemu letališču. Preostane nam le še vožnja proti domu. OLE!!!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, 4 polne penzione v hotelu *** v večposteljnih sobah, vse zunanje oglede po programu, izlet v Barcelono, izlet v Tossa de Mar, strokovno vodenje in organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov (vključuje tudi zavarovanje prtljage), posladek ob odhodu.

CENA NE VKLJUČUJE: letalske karte in letaliških pristojbin - cena od 90 EUR (glej opombo*), vstopnin, dodatnih izletov in večernih prireditev.

CENA: od 259 EUR

OPOMBA*: Cena letalske karte je v osnovi pri pravočasni rezervaciji izredno ugodna. Lahko pa se spremeni že v enem dnevu. Rezervacije kart potekajo individualno, zgolj preko interneta, tako da vam cene (do nakupa avio karte), pri vseh prevoznikih, ne moremo garantirati. Ob prijavi nam program rezervacij ponudi ceno. Po poimenski prijavi letalske karte jo mora agencija istočasno poravnati s plačilom s kreditno kartico.

MUI IMPORTANTE!!!!!!!

Morebitne vstopnine, dodatni izleti in večerne prireditve: Figueras 8 EUR, Stadion FC Barcelona-Camp Nou+muzej-18 EUR, Sagrada Familia- 8,8 EUR, Flamenco show 29 EUR, viteške igre 39 EUR, zabaviščni park Port Aventura 45 EUR, Montserrat in šampanjske kleti 28 EUR, Marineland 25 EUR.

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.