02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 

MLADI

Maturantske ekskurzije

 
 
 
 
 

BESAME, BESAME LA NOCHE CALIENTE!

BESAME, BESAME LA NOCHE CALIENTE!

COSTA BRAVA IN BARCELONA

ODHODI: (bus – letalo) ali obratno

1. DAN: Jutranji odhod. Z avtobusom preko Italije. Zvečer bomo prispeli v kneževino Monaco. Kratko srečanje z mondenim bliščem Monte Carla. Nadaljevanje vožnje po Franciji. Namesto postanka v Monte Carlu se lahko odločite tudi za ogled Nice ali Canessa.

2. DAN: Zjutraj nas bo pozdravila Španija. Figueras in po želji za doplačilo ogled ekstravagantne galerije Salvadorja Dalija. Nastanitev na Costa Bravi, v Lloret de Maru. Kosilo. Prosto za osvežitev. Večerja in FIESTA!

3. DAN: Po zajtrku se bomo odpeljali do katalonske prestolnice Barcelone (kosilo-lunch paket). Boemsko mesto ne nudi samo občutka izredne odprtosti in svetovljanstva temveč neverjetno energijo, ki se kar prenaša na obiskovalca. Gaudijeve mojstrovine Sagrada Familia, Park Guell, Casa Batlo, znamenita La Pedrera, idilična Gotska četrt, Pueblo Español, olimpijski objekti, Montjuich, avenija Ramblas s cvetličnim, knjižnim, ptičjim trgom, Španski trg v katerega bližini se nahaja znamenita fontana, trg Catalunya. Prijazna zelena oaza je nedvomno park Citadela s fontano, katere soustvarjalec je bil prav tako Gaudi. Morda se boste odločili za obisk zabaviščnega centra Mare Magnum. Vabi s številnimi bari, trgovinami, posebna atrakcija pa je ogromen akvarij. Vrnitev v Lloret de Mar, večerja. Diskoteke so zakon!

4. DAN: Storitev polnega penziona. Španski ritmi in vroče sonce. Zabava skratka. Lahko boste izbirali še med dodatnimi izleti: *Montserrat (impresiven benediktinski samostan, katedrala, poznana po kipcu Madone Nere – Črne Marije) *zabaviščni park Port Aventura, *Marineland z delfinarijem, *večer flamenca, *viteški večer (prikaz dresure konjev, viteški dvoboji, večerja, pijača iz bokalov, ...). Ole!

5. DAN: Zajtrk. Prosto do prevoza na letališče v Barceloni ali Geroni. Frrrr..... Preostane nam le še vožnja do kraja odhoda. Konec temperamentnih dni.

OPOMBA: program se izvaja tudi v obratnem vrstnem redu!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, prevoz hotel-letališče ali obratno, 3 polne penzione v hotelu *** v večposteljnih sobah (na celodnevnih izletih gostje koristijo lunch-paket), oglede in izlete po programu (brez vstopnin), vodenje in organizacijo potovanja ter nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov, posladek/darilce ob odhodu.

CENA NE VKLJUČUJE: letalske karte in letaliških pristojbin - cena od 90 EUR (glej opombo*), vstopnin, dodatnih izletov in večernih prireditev.

CENA: od 279 EUR

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.