02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 

MLADI

Maturantske ekskurzije

 
 
 
 
 

MINI KRIŽARJENJE & NATURA & GRANDE DAVID CON PICCOLO ….

MINI KRIŽARJENJE & NATURA & GRANDE DAVID CON PICCOLO ….

SARDINIJA S TOSKANO

ODHODI: po želji (bus)

1. DAN: Zgoden jutranji odhod z avtobusom! Jutro v Firencah. Za začetek se bomo povzpeli na Piazzale Michelangelo, od koder se ponuja najlepši razgled na mesto. Zatem pa... Piazza del Duomo s katedralo Santa Maria del Fiore, krstilnica, Giottov zvonik, Piazza della Signoria, Michelangelov David, Neptunova fontana, Loggia della signoria, Ponte Vecchio, bazilika Santa Croce. V Pisi nas bodo na "Polju čudežev" pričakali poševni stolp, katedrala in krstilnica. Vožnja do Livorna, kjer se bomo vkrcali na ladjo družbe Moby Lines. Nastanitev v kabinah. Izpluli bomo proti Olbii. Obisk diskoteke?

2. DAN: Po pristanku se bomo odpravili na potep po drugem največjem mediteranskem otoku. V kraju, kjer je ustvarjal italijanski pesnik Galvino Ledda, stoji romanska cerkev Sta. Trinita Saccargia. Popoldne bomo preživeli v Algheru, mestecu, prepredenem z ozkimi kamnitimi uličicami in številnimi cerkvami. Nastanitev v hotelu. Večerja. Nočitev.

3. DAN: Po zajtrku prosto za kopanje in predajanje sončnim žarkom. Popoldan se bomo odpravili do Neptunove jame, do katere se bomo spustili po 600 stopnicah. Na poti se bomo srečali še z znamenito kulturo Nuragov. Vrnitev v hotel. Večerja. Nočitev.

4. DAN: Zajtrk. Na pot! V Castelsardu, ki leži zavit v obzidje visoko nad morjem, bomo lahko videli kako domačinke pletejo košare iz listov pritlikavih palm. Postanek na eni najlepših plaž na poti do Capo Testa, ki s svojimi velikimi granitnimi skalami predstavlja enega najlepših čudežev narave. Sprehodili se bomo še skozi Santa Thereso di Galluro, ki je tudi izhodiščna točka za izlete na Korziko. Vožnja ob znameniti Costa Smeraldi. Zvečer se bomo vkrcali na ladjo. Noč ima svojo moč! Zabava se nadaljuje.

5. DAN: Ponovno na kontinentu. Lucca. Skozi Porta Vittorio Emanuelle bomo prišli v labirint ozkih uličic. Katedrala San Martino, odličen primerek romansko-pisanske arhitekture, Piazza Napoleone, hiša skladatelja Puccinija, cerkev San Michele, najlepši trg v obliki amfiteatra... Grazie Italia!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, 2 nočitvi v štiriposteljnih kabinah na ladji, 2 polpenziona v večposteljnih sobah v hotelu **/*** na Sardiniji, oglede po programu, vodenje in organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov, posladek/darilce ob odhodu.

CENA NE VKLJUČUJE: morebitnih vstopnin (katedrala v Pisi – 3 EUR, organizirane večerje na ladji – cca. 16 EUR (ena večerja).

CENA: od 369 EUR

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.