02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 

MLADI

Maturantske ekskurzije

 
 
 
 
 

MAMMA MIA – MA TO JE DOMOVINA PIZZE!!!

MAMMA MIA – MA TO JE DOMOVINA PIZZE!!!

NEAPELJ – SORRENTO - COSTA AMALFITANA – POMPEJI - CAPRI

ODHODI: po želji (bus)

1. DAN: Večerni odhod. Vožnja preko Slovenije ter srednje in zahodne Italije. Na jug!

2. DAN: Dopoldanski prihod v Neapelj. Mesto imenujejo hudičev raj. Srž juga Italije se skriva na njegovih ulicah. Center mesta predstavlja ulica Umberto I., popularno imenovana Ratiffallo, Piazza Plebiscito, gledališče S. Carlo, katedrala San Gennaro. V primeru odprtih vrat arheološkega muzeja vam priporočamo obisk. Srečali se boste z različnimi predmeti, najdenimi v Pompejih in Hercolaneumu. Od daleč nas bo že pozdravljal Vezuv. Nastanitev v hotelu na Sorrentskem polotoku, večerja. Informativni potep po kraju nastanitve.

3. DAN: Zajtrk. Najbolj romantičen dan. Ladijski izlet na otok Capri, ki je očaral že Odiseja (izvedeli boste, da se je zgodba o sirenah rodila prav na Capriju) in dosti kasneje Elisabeth Taylor. Mondenost, bele hiške, slapovi cvetja, morda kopanje. Večerja v hotelu. Nočitev.

4. DAN: Po zajtrku se bomo podali na izlet po Amalfitanski obali. V skalo vklesana idilična mesta, nasadi limonovcev, stojnice na katerih prodajajo ogroooomne limone in poseben limonov liker limoncello, vinogradi, srednjeveški Amalfi. Kopanje. Vrnitev v hotel. Večerja. Lahko noč bomo rekli nekoliko kasneje.

5. DAN: Zajtrk. Dopoldne bomo namenili zadnjemu potepanju. Opoldne se bomo poslovili in odpeljali do Pompejev. Neverjetno mesto, ki ga je pred skorajda 2000 leti prekril vulkanski pepel ob izbruhu Vezuva. Spoznajmo Pompeje! Ulica izobilja, borza, amfiteater, hiša Vettijev, terme, ulica javnih hiš,...Vožnja proti severu. Lahko noč v avtobusu.

6. DAN: V dopoldanskih urah boste že lahko potrkali na vrata svojih domov. Potovanja so vznemirljiva. Arrivederci!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, 3 polpenzione v hotelih**/*** v večposteljnih sobah, izlete po programu, vožnja z ladjo in žičnico na otok Capri, vodenje in organizacijo potovanja ter nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov, posladek/darilce ob odhodu.

CENA NE VKLJUČUJE: vstopnine (okvirne cene: Arheološki nacionalni muzej v Neaplju – 3,5 EUR, vstopnine in obveznega lokalnega vodnika v Pompejih – 19 EUR), morebitnih ostalih vstopnin.

CENA: od 269 EUR

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.