02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 
 
 
 

AKTIVNE POČITNICE NA OTOKU PHUKET

NAJVEČJEM OTOKU UŽITKA

TERMIN: 22. – 30. 4. 2018

 

PHUKET 22.4.2018

PHUKET 22.4.2018

Osnovni podatki

Tip potovanja: Skupinsko potovanje
Oskrba: Nočitev z zajtrkom
Trajanje: 9 dni
 
Pri minimalnem številu gostov Cena
20 1.249
15 1.289
10 1.389

Doplačilo za enoposteljno kabino: 310 EUR


Cena: 1.249,00 €

Cena akontacije: 500,00 €

Stanje zaloge: na voljo

Rezervacija mesta
 
 
 

Termin: 22. – 30.04.2018

1. DAN: ODHODNO LETALIŠČE - PHUKET
Zbirališče potnikov na letališču v Zagrebu/Ljubljani. V primeru drugih bližnjih letališč bo organiziran prevoz na letališče. Polet z vmesnim prestopom proti Tajski.

2. DAN: PHUKET
Pristanek na Phuketu, Tajska. Prevoz do hotela. Nastanitev. Prosto za spoznavanje bližnje okolice. Nočitev.

3. DAN: PHUKET (Z)
Zajtrk. Prosto dopoldne za uživanje na plaži, kopanje, sončenje… V popoldanskih urah se bomo z manjšimi kombiji odpravili na krajši izlet v notranjost otoka. Največja in najpomembnejša znamenitost je Veliki Buda. Sedi na vrhu hriba Nakkerd, visok je 45 m, opazen iz vseh strani in obalnega dela. Bleščečo belo barvo mu dajejo marmorne obloge, iz njegovega vznožja pa se odpira dih jemajoč pogled na zalive in obalo. Na poti do vrha vas bo spremljala glasba gongov, ki jih igrajo menihi, včasih pa se na njih preskusijo tudi mimoidoči. Močni resonančni zvoki vplivajo na telo, um in dušo, pravijo. In upočasnjujejo možganske valove. Menda prinaša srečo, če ti uspe iz inštrumenta izvleči prave resonančne tone. Najlepši čas dneva je ob sončnem zahodu, in prav ta trenutek bomo tudi mi poskušali ujeti. Ob povratku se bomo ustavili v Patongu, na znameniti ulici Bangla. Tako zelo živahna je že čez dan, da si skoraj ne moremo predstavljati v kaj se spremeni po sončnem zahodu. Prelivajoče se neonske luči, glasba, za katero pravijo, da nikjer na svetu ni tako glasna, kot ravno tukaj in poceni pijača. Polna čez dan, nabita čez noč. Povratek v hotel. Nočitev.

4. DAN: PHUKET (Z)
Zajtrk. Prost dan za uživanje na plaži, kopanje, sončenje… V okolici imate nešteto masažnih salonov,… zakaj si ne bi privoščili malo sprostitve? Nočitev.

5. DAN: PHUKET (Z)
Zajtrk. Prost dan za uživanje na plaži, kopanje, sončenje… Četrtek zvečer je tudi velika priložnost, da obiščete eno najbolj zanimivih nočnih tržnic. Taksistom pred hotelom naročite, da vas odpeljejo do Bangtao night market. Prava paša za oči in okus… božanska, sveže pripravljena hrana… Tajski pad thai rezanci so nepozabni. Sveži sokovi, sadje, sladice…. Mmmm. Nočitev.
 
6. DAN: PHUKET (Z)
Zajtrk. Ponovno se bomo z manjšimi kombiji odpravili na krajši izlet. Preko hriba Khao Rang se nam bo razprl pogled nad glavnim mestom Phuket Town. Zgodovinsko mini mestno jedro, stenske poslikave, ulična umetnost, kitajsko svetišče Jui Tui, ki še posebej zaživi za čas vegetarijanskega festivala, muzej Thai Hua, velike palače, ki so jih zgradili bogati trgovci kolonialnega časa govorijo o veličini tega prijetnega mesta, ki zgleda prav evropsko. Naslednji postanek bo na eni najlepših razglednih ploščadi, od koder se razpre pogled na tri velike zalive in plaže. Kata, Karon in Patong. Postanek v lokalni tovarnici indijskih oreščkov bo zagotovo popestritev dneva. Če bo čas dopuščal, se bomo ustavili še na kakšni lokalni tržnici. Vrnitev v hotel. Še malce kopanja? Nočitev.

7. DAN: PHUKET (Z)
Zajtrk. Prost dan za uživanje na plaži, kopanje, sončenje… Nočitev.

8. DAN: PHUKET (Z)
Zajtrk. Še zadnji dan. Sobe bo potrebno zapustiti dopoldan, prtljago bomo pustili v posebnem hotelskem prostoru. Do pozno popoldan imate čas, da se še namakate v toplem morju ali hotelskem bazenu. Prevoz na letališče. Zvečer je predviden polet proti odhodnemu letališču Zagreb ali Ljubljana. V primeru drugih bližnjih letališče sledi organiziran transfer do odhodnega mesta.

9. DAN: ZAGREB / LJUBLJANA
Naše tajske počitnice se bodo končale. Jutranji pristanek.

OZNAKE OBROKOV NA POTOVANJU: Z – zajtrk

PRIJAVA: V poslovalnici GALILEO 3000 d.o.o. v Mariboru, Židovska ulica 4a, tel.: 02/235 05 00, od ponedeljka do petka med 09.00 - 17.00 ali po mailu galileo@galileo3000.si. Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino. Vse ostale informacije so razvidne iz programa in splošnih pogojev poslovanja, ki jih dobite ob prijavi.

Termin:  22. – 30. 4. 2018 

CENA po osebi:
1.249 EUR     Pri udeležbi 20 potnikov
1.289 EUR    Pri udeležbi 15 potnikov
1.389 EUR    Pri udeležbi 10 potnikov

CENA ZA OTROKE do vključno 11 leta starosti, ki spijo v sobi skupaj s starši: 1.079 EUR

CENA VKLJUČUJE: povratni letalski prevoz odhodno letališče-Phuket-odhodno letališče v ekonomskem razredu, vse letališke in varnostne pristojbine na omenjenih poletih (v času priprave programa 262 EUR), avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, 2 poldnevna izleta po programu, 6 nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah, spremstvo lokalnega vodnika na ogledih in slovenskega vodnika ves čas potovanja, organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov.

CENA NE VKLJUČUJE: napitnin, ki so na Tajskem pravilo (10 EUR) – plačilo vodniku na poti.                

DOPLAČILO ZA ENOPOSTELJNO SOBO: 310 EUR

LOKACIJA HOTELA: hotel se nahaja na eni najbolj čudovitih plaž Phuketa, ki velja za najmanj turistično oblegano obalo, kar se odraža predvsem v čistem morju, svetlem pesku, nenasilni dodatni turistični ponudbi, ki je tako zelo značilna za številne ostale predele Phuketa.

Ponudba je vezana na trenutno ponudbo letalskega prevoznika in partnerja v tujini, zaradi tega agencija ne prevzema odgovornosti za letalske prevoznike pri morebitnih spremembah v urnikih letov in za morebitne spremembe cen letalskih prevozov, letaliških in varnostnih pristojbin, morebitnega dodatka na gorivo,…  Žal na takšne spremembe nima vpliv nobena agencija. V tem primeru se agencija poslužuje 900. in 902. člena Obligacijskega zakonika.

GALILEO 3000 d.o.o. si skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika pridržuje pravico do spremembe cene (če pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih, do sprememb v cenikih prevoznikov ali do zmanjšanja minimalnega števila gostov) in skladno z 902. členom istega zakonika pravico do odpovedi potovanja (če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja). Tečaj USD je bil v času izračuna: 100 USD = 84,00 EUR

ODSTOPNINA: zavarovanje morebitne odpovedi v primeru dokumentirane višje sile (bolezen/smrt potnika ali člana ožje družine, vojaški vpoklic) znaša 4,45% od vrednosti potovanja.

ZAVAROVANJE POTNIKOV: Opozarjamo tudi na možnost ZDRAVSTVENEGA ZAVAROVANJA V TUJINI Z ASISTENCO CORIS, ki ga prav vsem popotnikom močno priporočamo.

MOREBITNA CEPLJENJA: Za kraje, ki jih boste obiskali v večjem delu potovanja ni potrebno uživati zdravil proti malariji. Zavod za zdravstveno varstvo pa predlaga vsem potnikom, da uporabljajo zaščito proti pikom komarjev. Za vse, ki potujejo v dežele izven Evrope, Severne Amerike in Avstralije pa cepljenje proti hepatitisu A. Potrebno je eno cepljenje. Še bolj pa je priporočljivo cepljenje proti hepatitisu A in B hkrati. Potrebna sta dva cepljenja. Odločitev je seveda vaša. Svetujemo vam, da se najkasneje mesec pred odhodom oglasite na Zavodu za zdravstveno varstvo.

MENJAVA DENARJA: V tem trenutku priporočamo, da na pot krenete kar z EUR, denar je možno menjati praktično na vsakem koraku. Morda je le priporočljivo, da imate zraven manjše apoene. V večini manjših trgovin ne sprejemajo kreditnih kartic. Z MasterCard, American Express, Dinners Club in Visa lahko plačujete le v velikih prodajnih centrih v velikih mestih ali v hotelih.

PRIJAVA: V poslovalnici GALILEO 3000 d.o.o. v Mariboru, Židovska ulica 4a, tel.: 02/235 05 00, od ponedeljka do petka med 09.00 - 17.00 ali po mailu galileo@galileo3000.si. Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino. Vse ostale informacije so razvidne iz programa in splošnih pogojev poslovanja, ki jih dobite ob prijavi.
  1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

  1. Podatki o destinaciji

  1. Podatki o plačilu

  1. Credit Card data

  2. /
  1. Podatki kupca

 

Galerija

 

Priporočamo tudi

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.