02 235 05 00  galileo@galileo3000.si
 
 
 
 
 
 
 

NEKATERA POMEMBNA DEJSTVA ZA IZBOLJŠANJE PRIDELAVE ZELENJAVE V ZAŠČITENIH PROSTORIH

Delavnica za pridelovalce, tehnologe, kmetijske svetovalce in druge strokovnjake v okviru FAO, ISHS, Mreže za podeželje in  MKGP

Maribor (hotel Habakuk), 22.6.2017 

8.30 - 17.00


REGISTRACIJA – DELAVNICA/WORKSHOP

REGISTRACIJA – DELAVNICA/WORKSHOP
 
 

Prijava in plačilo

pred 31. 5. 2017

     Prijava in plačilo

     po 31. 5. 2017

 Zaposleni:

61 € 

 85,40 €

 Pridelovalci:

24,40 €

 36,60 €

Pritisnite na ceno vaše kategorije za prijavo

(zaposleni ali pridelovalci).

Stanje zaloge: na voljo

Pošlji povpraševanje
 
 
 

PROGRAM DOGODKA

NEKATERA POMEMBNA DEJSTVA ZA IZBOLJŠANJE PRIDELAVE ZELENJAVE V ZAŠČITENIH PROSTORIH

Delavnica za pridelovalce, tehnologe, kmetijske svetovalce in druge strokovnjake v okviru FAO, ISHS, Mreže za podeželje in  MKGP

Maribor (hotel Habakuk), 22.6.2017 

8.30 - 17.00

8.00 - 8.30

Registracija

 

8.30 - 9.00

Uvodni nagovor: FAO in MKGP

 

9.00 - 10.00

Predstavitev

-          Nazim Gruda (Univerza v Bonnu, Nemčija)

Pridelava zelenjave v rastlinjakih v JV Evropi – stanje in glavni tehnološki problemi povezani s specifikami regije (30')

-          Alenka Marejtič (MKGP, Slovenija)

Stanje in perspektive pridelovanja zelenajave v RS  (30')

 

10.00 - 10.30

Odmor

 

10.30 - 12.45

Prvi del:

-          Constantinos Kittas (Univerza v Tesaliji, Grčija)

Tehnologije in tehnike za trajnostno pridelavo zelenjave v zavarovanih prostorih v klimatskem območju JV Evrope

-          Stefania De Pascale (Univerza v Neaplju, Italija)

Namakanje in vodni management: izzivi in priložnosti

-          Dimitris Saavas (Univerza v Atenah, Grčija)

Rodovitnost tal in management prehrane rastlin (vključno z breztalno pridelavo)

 

12.45 - 13.30

Odmor

 

13.30 - 14.30

Predstavitev sponzorjev

-          Zeleni hit and Haifa

Rezultati poskusov na zelenjavi pri uporabi gnojil podjetja Haifa

 

14.30 - 16.30

Drugi del:

-          Astrit Balliu (Univerza v Tirani, Albanija)

Kakovostna pridelava sadik (razmnoževanje, cepljene)

-          Yüksel Tüzel (Univerza v Ege, Turčija)

Pridelava paradižnika v zaščitenih prostorih

-          Žare Ilin (Univerza v Novem Sadu, Srbija)

Management pridelave zgodnjega krompirja pod različnimi prekrivkami

-          Silvana Nicola (Univerza v Torinu, Italija)

Ohranitev kakovosti zelenjave pridelane v zaščitenih prostorih po spravilu

 

16.30 - 17.00

Diskusija

 

ORGANIZATORJI SI PRIDRŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE PROGRAMA

  1. Podatki o destinaciji

  1. Kontaktni podatki

 
 
 

1997

Že od leta 1997.

10.000 +

Z nami potuje več 10.000 ljudi letno.

0 €

Velika fleksibilnost in brezplačno svetovanje.

 
 
 

Brezplačna pomoč

Za pomoč ali rezervacijo nas pokličite na:

02 235 05 00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.